Nieuws

Toegevoegde waarde PSNI groeit na benoeming van CEO BIS|Econocom

05-03-2019 15:47

BIS|Econocom is sinds enkele jaren lid van de PSNI Global Alliance, een wereldwijd netwerk van toonaangevende AV & IT system integrators en service providers. Op verzoek van de PSNI blijft BIS|Econocom de alliantie in zowel Nederland als Belgiƫ vertegenwoordigen. Goed nieuws voor onze internationale klanten. Dankzij de kracht en het hoge kwaliteitsniveau van de partners in het PSNI netwerk kunnen wij onze opdrachtgevers met vestigingen over de hele wereld ondersteunen met oplossingen en services, die aan de hoogste eisen voldoen en bijdragen aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

Breed pakket oplossingen en diensten

De AV & IT system integrators en service providers binnen het Professional Systems Network International (PSNI) werken met de beste fabrikanten en leveranciers. Alle deelnemende partijen bieden een breed pakket oplossingen en diensten aan en investeren veel in opleiding en training. Dit vergroot de slagkracht van de individuele deelnemers en geeft hen de beschikking over een groot aantal (personele) resources, die voldoen aan hoge industriestandaards en beschikken over belangrijke certificeringen. Daar profiteren ook onze niet-internationale opdrachtgevers van.

Meer dan 100 landen

"De aanwezigheid van BIS|Econocom in ons netwerk is en blijft belangrijk", zegt John Fuchs, oprichter van PSNI en Director International Development. "Inmiddels hebben we dekking in meer dan 100 landen en richten we ons op een duurzame en vruchtbare samenwerking met al onze partners, waarmee we een win-win-win realiseren voor iedereen, maar vooral voor de eindgebruikers die veel waarde hechten aan kwaliteit en resultaat. Met BIS|Econocom hebben we een partner in ons netwerk die voorop loopt als het gaat om innovatie, adoptie van nieuwe technologie en klantfocus."

Non-executive Director EMEA

Jean Pierre Overbeek - CEO van BIS|Econocom - is onlangs benoemd tot non-executive Director van de PSNI Global Alliance: "Ik voel me bevoorrecht. PSNI verenigt leiders in de markt en stimuleert hen door hun bereik uit te breiden, hun sterke punten aan te vullen en hun middelen te vermenigvuldigen, in combinatie met een streven naar een uitstekende klantervaring. Samen met de andere PSNI-bestuursleden zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de eindgebruikers de slimste oplossingen, de soepelste installaties en de beste training, service en ondersteuning ontvangen. Verder hoop ik te leren van de best practices van alle 69 gespecialiseerde AV-integratiebedrijven die bij PSNI zijn aangesloten".

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van BIS|Econocom in de PSNI Global Alliance?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte