Nieuws

Polycom & Plantronics worden Poly en innoveren met de Poly Studio

01-04-2019 13:39

All-in-one video-oplossing voor kleine ruimtes

Onlangs kondigden Polycom en Plantronics aan samen verder te gaan als Poly. Als pioniers op het gebied van audio- en videotechnologie, hebben Plantronics en Polycom een uniek inzicht in de kracht van menselijke connecties. Dankzij de combinatie van oplossingen, waaronder audioconferencing, headsets, vaste telefoons, videoconferencing zorgt Poly voor sterke connectie tussen mensen en de dingen waar ze het meest om geven, of het nu hun collega's, klanten of muziek zijn. Dat dit geen loze kreet is, bewijzen zij met de introductie van de Poly Studio, all-in-one video-oplossing voor kleine ruimtes.

Prachtig beeld, goed geluid

Goed geluid was voor Polycom van groot belang bij het ontwikkelen van de Polycom Studio. De Polycom Acoustic Fence en NoiseBlock zorgen dan ook dat alle omgevings- en achtergrondgeluiden gefilterd worden en dat alleen belangrijke informatie verzonden wordt. Dit bevordert het effect van de videomeeting voor alle deelnemers.

Met de automatische people framing en speaker tracking wordt op de persoon die spreekt ingezoomd en datgene wat hij of zij zegt, versterkt. Dankzij de kwaliteit van het geluid en de 4K-camera komen spraak en gezichtsuitdrukkingen helder over waardoor gesprekken beter gevoerd kunnen worden.

De videobar is compatibel met verschillende collaboration applicaties, zoals Microsoft Teams, Skype voor Business, Zoom, GoToMeeting en Cisco Webex. Daarnaast is het mogelijk om de Polycom Studio videobars centraal te beheren, waardoor de software op afstand gewijzigd en ge-update kan worden.

De voordelen van de Polycom Studio:

  • Plug & play; supersimpel in gebruik
  • 120 graden 4K 5x zoom ePTZ camera voor uitmuntende beeldkwaliteit
  • Automatische people framing en speaker tracking
  • Excellente audiokwaliteit voor optimale spraakverstaanbaarheid
  • 6 beam forming microfoons met een “oppikbereik” tot wel 6 personen
  • Gemakkelijk te beheren en monitoren

Platinum Partner, betrouwbare handen

Als je wilt profiteren van een krachtige oplossing zoals de Poly Studio, dan is het belangrijk dat de apparatuur professioneel in de ruimte wordt geïnstalleerd. Daarnaast moet het simpel te gebruiken zijn, altijd werken en natuurlijk ook er strak uitzien. En mocht het een keer niet doen wat het wel moet doen, dan wil je kunnen terugvallen op betrouwbare en doeltreffende services. Wij hebben goed nieuws… BIS|Econocom is Platinum Poly Partner. Meer hoeven we niet te zeggen, toch?

Meer weten?

Zoek je een voordelige en plug-and-play video-oplossing voor kleine overlegruimtes? De Polycom Studio is de oplossing. Neem contact op voor gratis advies.
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte