Nieuws

Sublieme verstaanbaarheid bij videovergaderingen? Sennheiser Ceiling Mic!

01-04-2019 14:13

Het nieuwe conferentiesysteem van Sennheiser biedt sublieme verstaanbaarheid bij videovergaderingen. De SpeechLine Ceiling Mic pikt, dankzij 29 geïntegreerde microfoon capsules, automatisch het geluid van de spreker in de ruimte op. Zo is in groepen tot wel 16 deelnemers de spreker altijd duidelijk verstaanbaar aan de andere kant van de verbinding. Voor grotere groepen, kan het systeem gemakkelijk uitgebreid worden met extra plafond microfoons.Onzichtbaar weggewerkt in iedere vergaderruimte

De Ceiling Mic installeer je in verschillende soorten plafonds, met behulp van een montagesysteem, tegelinstallatie of oppervlakmontage. Aangevuld met luidsprekers op verschillende plekken in de ruimte kunnen alle deelnemers het gesprek goed volgen. De tijd van een conference-telefoon en de daarbij horende bekabeling op de vergadertafel is voorgoed verleden tijd. Na een eenmalige installatie van het systeem is later onderhoud tot een minimum beperkt.


Live te testen in hoofdkantoor BIS|Econocom

Ontdek zelf de voordelen van de SpeechLine Ceiling Mic in ons gloednieuwe kantoor in Barendrecht. Nooit meer last van ruis of haperende audio. Of deelnemers aan het eind van de tafel die naar de microfoon moeten schreeuwen om verstaanbaar te zijn. Ervaar het zelf! Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Laat je gegevens hieronder achter om een afspraak te maken:Voor meer informatie bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte