Nieuws

Vernieuwde Barco ClickShare voldoet (nog) beter aan jouw wensen

01-04-2019 14:49

Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit, ook dat van jou. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en dragen zo bij aan je bedrijfsresultaten. Met ClickShare, de oplossing voor draadloze samenwerking, kan elke gebruiker moeiteloos brainstorms organiseren en efficiënt samenwerken.

Meer mogelijkheden om informatie te delen
De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de ClickShare Button gewoon aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op het grote scherm van de vergaderruimte. Naast de mobiele ClickShare app komt er nu een dekstop applicatie voor Windows, zo kun je eventueel zonder button alsnog de content delen. Gebruik zowel de Button als de app in de vergaderruimte om content nog makkelijker te delen.

Zelfde features als de CSE-200 maar aangevuld met:
► 4K output
► 1080p HDMI input met auto-switch intelligentie
► Ingebouwde blackboarding & annotatie
► 802.1x wireless & wired support
► Dual Network port
► Meer 5GHz WiFi kanalen (DFS technologie)
► Support voor Windows Wireless Display Ook wel Miracast / Intel WiDi genoemd

Stimuleer creativiteit overal in je organisatie

De CSE-200+ is ontworpen voor iedere organisatie in elke branche. Hij biedt dan ook uitgebreide beveiligingsfuncties, een volledig naadloze netwerkintegratie en de gemoedsrust van centraal beheer. Met volledige BYOD-ondersteuning, een HDMI-ingang voor oudere apparatuur (zodat je kunt schakelen tussen draadloze en bekabelde bronnen) en een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm.

Vraag je je af hoe je de creativiteit in je organisatie (verder) kunt stimuleren? Je hebt het antwoord zojuist gevonden: de CSE-200+ verbetert brainstormsessies en productiviteit.

Voor meer informatie of een demo bel je 0180 - 486777 of vul onderstaand formulier in.
Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte