Nieuws

Nieuwe BIS|Econocom pand: prachtige showcase activiteitengericht huisvesten

01-04-2019 14:51

Van verspreid over vier verouderde panden naar één gebouw met de modernste werkplekken, state-of-the-art faciliteiten en een hele goede (team)sfeer. Het nieuwe BIS|Econocom pand is een prachtige showcase van activiteitengericht huisvesten in de praktijk.

Flexibiliteit en interactie

Onze collega's hebben hard gewerkt om van het nieuwe onderkomen in Barendrecht een echt BIS|Econocom thuis te maken. En met succes! We kunnen op iedere werkplek in het pand aan de slag én we hebben hele fijne ruimtes om te overleggen, brainstormen en te vergaderen. Maar ook in alle rust aan een project werken of een aantal telefoontjes plegen is mogelijk in één van stiltecabines. Het nieuwe onderkomen biedt ons flexibiliteit en interactie in een prachtig ingerichte omgeving.

Geen technische ondersteuning nodig

Alle ruimtes zien er mooi uit en zijn comfortabel ingericht. De beschikbare audiovisuele & IT technologie, zoals videoconferencing, collaboration, LCD touchscreens, draadloze presentatie-mogelijkheden etc. werken perfect en zijn zonder technische ondersteuning te gebruiken. Een mooie aanvulling hierop is de Evoko Liso room management oplossing. Daarmee boeken we ruimtes heel simpel via Outlook of ad hoc op het touch scherm aan de buitenkant van de ruimte zelf.

Spontane ideeën

De beschikbare faciliteiten in een fijne omgeving zorgen ervoor dat samenwerken door mensen uit verschillende teams naar een hoger niveau is gebracht. Niemand is beperkt tot een bepaalde werkplek. Mailverkeer neemt af en spontaan worden mooie ideeën geboren. Daarmee is de verhuizing van onze traditionele kantoor naar deze activiteitengerichte huisvesting nu na drie maanden al meer dan geslaagd.

Zelf komen kijken?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een persoonlijke rondleiding.
Bel 0180 - 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte