Nieuws

Thomas Rau, circulair visionair en keynote op AV-as-a-Service inspiratiesessie

06-05-2019 14:44

Maak kennis met ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair Thomas Rau, een van de meest radicale bouwmeesters van Nederland en keynote spreker tijdens de AV-as-a-Service Inspiratiesessie. Met zijn enthousiasme, energie én humor benoemd hij de te nemen stappen voor de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid. Laat je ook inspireren en bezoek de gratis AV-as-a-Service Inspiratiesessie.


Mis dit niet. Schrijf je snel in

Circulaire architectuur

Thomas Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden gezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Begrijpelijk voor iedereen

Als geen ander is hij in staat om situaties en problemen te bekijken vanuit nieuwe invalshoeken. Zijn ideeën lijken daarom vaak enorm voor de hand liggend – terwijl toch niemand eerder op de ideeën gekomen was. Dat maakt ze helder, toepasbaar en begrijpelijk voor iedereen.

Architect van het jaar

Thomas Rau staat ieder jaar hoog genoteerd in de Duurzame 100 van dagblad Trouw. Hij werd uitgeroepen tot Architect van het Jaar 2013 en ontving van vakblad De Architect de ARC13 Oeuvre Award voor zijn inzet in de afgelopen 20 jaar om duurzame architectuur in de volle breedte te promoten én te realiseren, alsmede voor ‘zijn inspirerende bijdrage aan de maatschappelijke en architectonische agenda.’

VPRO Tegenlicht

Het VPRO-programma Tegenlicht vroeg hem zijn ideeën toe te lichten in de uitzending Het Einde van Bezit (2015) en samen met Sabine Oberhuber schreef hij het boek Material Matters (2016).

Bekijk aflevering tegenlicht: Tegenlicht: Einde van bezit


Mis dit niet. Schrijf je snel in

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte