Nieuws

Geef je narrowcasting content kracht met een total refesh

06-05-2019 15:04

Gebruiken jullie ook actief een narrowcasting platform (ook wel: digital signage) om met collega’s, bezoekers en klanten te communiceren? Dan heb je waarschijnlijk allang ontdekt hoe krachtig goed gevisualiseerde content is? Zeker als de content speciaal is ontworpen voor narrowcasting! Het trekt de aandacht, communiceert krachtig én boeit meteen.

Niet de juiste resources

Ondanks het belang dat je hecht aan goede content, is de kans vrij groot dat je niet de beschikking hebt over de juiste resources en kennis om de content up-to-date te houden. Althans, dat is wat wij regelmatig te horen krijgen van onze klanten. Daardoor raakt content verouderd, de uitstraling gedateerd en verliest het kracht. En dat is jammer!

Extra eisen en ontwikkelingen

Maar het kan natuurlijk ook dat je gaandeweg nieuwe wensen hebt gekregen voor je bestaande oplossing. Bijvoorbeeld doordat de huisstijl is veranderd, je andere widgets wilt laten zien of informatie uit een (interne) database via narrowcasting wilt ontsluiten met behulp van een slimme koppeling. En daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat je “gewoon” benieuwd bent naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital signage. Daar zijn we altijd nieuwsgierig naar, toch?

Snel een keertje bijpraten?

Wat ons betreft stuk-voor-stuk goede redenen om een keer bij jullie langs te komen om bij te praten over de nieuwste technologie, mogelijkheden in de cloud, nieuwe widgets etc. We kunnen dan gelijk even brainstormen over een content refresh. Dat doen wij erg graag en het is volstrekt vrijblijvend.


Ik wil een afspraak

Via de button maak je gelijk een afspraak en weet je zeker dat wij komen. Wil je liever eerst even iemand spreken, bel dan gerust even. Ook dan helpen we graag.

Bel: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte