Nieuws

Gasten van Park Inn hotel profiteren van krachtige vergaderfaciliteiten (video)

Wie Park Inn by Radisson Amsterdam City West bezoekt, zal het beamen... Park Inn is een spectaculair design hotel waar zakendoen, overnachten en ontspanning op een unieke wijze samenkomen. BIS|Econocom heeft de inrichting van de meeting faciliteiten op zich genomen, waaronder een ballroom, vergaderzalen en break-out foyers.


Absolute wow-ervaring

Park Inn is veel meer dan een hotel voor de zakelijke markt. Er is een bruisende, kleurrijke en energieke designer hospitality hub gecreëerd die past bij het imago van Amsterdam. Wereldreizigers maar ook de lokale gasten die het Park Inn by Radisson Amsterdam City West bezoeken kunnen een absolute wow-ervaring verwachten.

Meeting Academy

Het nieuwste Park Inn by Radisson hotel heeft een Meeting Academy; een boulevard met 19 verschillende zalen die allemaal verbonden zijn met drie break-out ruimtes en voorzien van state-of-the-art technologie. De lounge biedt mogelijkheden voor informele afspraken of een drankje. De Meeting Academy biedt plaats voor meetings en events van 2 tot 750 gasten en heeft in grootte aanpasbare zalen voor maximale flexibiliteit.

Ballroom paradepaardje

Naast verschillende vergaderzalen, is de 680 vierkante meter tellende ballroom één van de paradepaardjes van het hotel. Mede door het open balkon, zoals in een theater, biedt de ruimte zitplekken voor 750 gasten. Daarmee is dit hotel één van de grootste conferentie hotels in Europa en verreweg de modernste in de snelgroeiende stad Amsterdam.

Meer weten over de inrichting van meeting ruimtes in de hospitality branche?

Bel 0180 - 486 777 voor vrijblijvend advies of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden