Nieuws

Geslaagde inspiratiesessie AV-as-a-Service toont aan dat As-a-Service leeft

20-05-2019 15:53

Vrijdag 17 mei stond het BIS|Econocom hoofdkantoor meer dan ooit in het teken van AV-as-a-Service. Bijna 100 klanten en andere geïnteresseerden kwamen naar Barendrecht voor onze AVaaS-inspiratiesessie. De hoge opkomst en brede belangstelling bevestigen opnieuw dat veel organisaties bezig zijn met de mogelijkheden en voordelen van As-a-Service. Verschillende sprekers informeerden de bezoekers over de praktische kant van As-a-Service én inspireerden hen over het positieve effect van As-a-Service op circulariteit.

Thomas Rau overtuigt met enthousiasme, energie én humor

Gastspreker Thomas Rau, architect en circulair visionair, hield iedere aanwezige een spiegel voor. Hij legde de vinger op de zere plek toen hij liet zien hoe onverantwoord wij in het algemeen met schaarse grondstoffen omgaan. Met enthousiasme, energie én humor schetste hij de alternatieven en besprak hij de stappen die nodig zijn om duurzaamheid om te buigen naar levensvatbaarheid. Zijn gave om situaties en problemen te bekijken vanuit nieuwe invalshoeken maakte zijn verhaal niet alleen enorm inspirerend maar ook helder, toepasbaar en begrijpelijk voor iedereen.

Ruim 3.000 displays As-a-Service in de praktijk

Henk Verver, inkoper voor Royal Schiphol Group, nam alle aanwezigen mee op de weg die hij heeft bewandeld om de ruim 3.000 digitale displays met vluchtinformatie op Nederlands grootste luchthaven niet langer te bezitten maar als Display-as-a-Service af te nemen. Het grootste obstakel dat moest worden overwonnen was de traditionele manier van denken op diverse afdelingen binnen Schiphol. De nieuwe manier van denken moest organisatie-breed gedragen worden. Henks bijdrage heeft veel inzicht gegeven in circulair inkopen in de praktijk, de voordelen ervan en de nodige aandachtspunten bij het sluiten van een contract.

Heb je de inspiratiesessie moeten missen? Of door de sessie juist nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl. Onze adviseurs helpen je graag!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte