Nieuws

Ervaar de wow-factor in ons pand en laat je inspireren

29-05-2019 10:57

Ervaar de wow-factor in ons pand en laat je inspireren

Met eigen ogen zien hoe een organisatie maximaal profiteert van de kracht van Audiovisuele & IT technologie? Wij leiden je graag rond in ons hoofdkantoor in Barendrecht. Inmiddels werken wij zelf zo’n 5 maanden in deze volledig nieuw ingerichte omgeving. En dat doen wij met zoveel plezier dat wij dat jou ook gunnen.Onderdompelen in visie

Als je langskomt voor een rondleiding laten wij je niet zomaar een paar ruimtes zien, maar dompelen we je onder in onze visie op de rol van moderne technologie en de optimale balans tussen omgeving, technologie en gebruiker (bricks, bytes & behaviour). Alles wat wij voor jou kunnen betekenen, ervaar je hier. Neem gerust een paar collega’s mee. Wel even aanmelden graag.

Ja, ik kom graag een keer langs


Sfeervolle en open kantoorruimten

Ons kantoor wordt gekenmerkt door sfeervolle en open kantoorruimtes waar iedereen elkaar ontmoet. Industriële accenten, veel glas, pure materialen, vriendelijke kleuren, verschillende planten én de geweldige akoestiek zorgen voor een gezonde en plezierige omgeving waar collega’s graag komen, informatie delen en (samen)werken.Userization, de gebruiker centraal

Iedereen moet overal kunnen werken. Zonder gedoe. Zonder haperende apparatuur. Daarom hebben we overal perfecte WiFi en heeft iedere werkplek dezelfde aansluitpunten. Waar je ook zit, je werkplek is altijd hetzelfde. Alle werkplekken bevinden zich langs de gevel in het daglicht. De intuïtieve meeting rooms en overige ruimten bevinden zich in de kernen, vanwege het indirecte daglicht en de goede bereikbaarheid.

Wij laten je graag alles zien tijdens een persoonlijke rondleiding! Neem gerust een paar collega’s mee. Wel even aanmelden graag.


Ja, ik kom graag een keer langs

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte