Nieuws

Interview CEO’s BIS|Econocom en Econocom NL in ICT/Magazine

29-05-2019 11:31

AV-as-a-Service… het concept dat wij introduceerden na onze overname door Econocom blijft niet onopgemerkt. Naast een groeiende stroom opdrachtgevers en meer en meer geïnteresseerde potentiële klanten, zien we ook dat steeds meer online media en offline vakbladen aandacht besteden aan dit slimme concept. In mei publiceerde het gerenommeerde ICT/Magazine een interview met Yann Toutant en Jean Pierre Overbeek, resp. de CEO van Econocom NL en die van BIS|Econocom.

Meerwaarde van AV-as-a-Service en meer…

In een openhartig en boeiend interview van bijna 1.000 woorden doen beide CEO’s uit de doeken wat de meerwaarde is van hun AV-as-a-Service mogelijkheden, op het gebied van technologie, financiering en milieu. En passant komen ook de rebranding van BIS naar BIS|Econocom en AV-fleet Management aan de orde; de nieuwste dienstverlening van BIS|Econocom, die onder regie van beiden is geïnitieerd.

Altijd de modernste AV & IT apparatuur

Yann Toutant legt uit: “As-a Service wil zeggen dat klanten geen grote investering meer hoeven doen. Voor een vast, maandelijks bedrag zijn ze bij ons verzekerd van het gebruik van de modernste AV- en IT-apparatuur. BIS|Econocom blijft de eigenaar daarvan. Op die manier kunnen wij de apparatuur altijd up-to-date houden, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe technologieën voorhanden zijn. En dit tegen gelijkblijvende kosten. Wat Netflix en Spotify doen met series, films en muziek, doen wij met inrichting van ruimtes met AV-oplossingen”.

Kern van moderne kantoorgebouwen

“Daar komt nog eens bij”, vult Jean Pierre Overbeek aan, “dat de functie van een kantoorpand in de loop van de jaren ingrijpend is veranderd. Vroeger ging je vooral naar kantoor om achter je computer te werken. De tendens is dat je steeds vaker naar een kantoor gaat om mensen te ontmoeten. Dat heeft gevolgen voor de inrichting. Moderne vergader- en ontmoetingsruimtes vormen de kern van de huidige kantoorgebouwen. AV-as-a-Service komt tegemoet aan het grote financieringsvraagstuk dat die tendens meebrengt”.

Download het volledige interview

Zomaar twee citaten. Er is nog heel veel meer te lezen in het artikel dat je hier downloadt. Veel plezier! En heb je naar aanleiding van dit interview nog vragen? Bel dan: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte