Nieuws

Welke informatie wil jij weergeven met digital signage? Bekijk het in 1 minuut

29-05-2019 13:48

Digitale informatieschermen zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Je verwelkomt, informeert en vermaakt bezoekers en collega’s ermee. Helaas kan het toevoegen, bijhouden en beheren van content veel tijd kosten. Tijd die je bespaart door je informatieschermen te koppelen met de bestaande systemen waar je elke dag al actief in werkt.

Verrijking van het al aanwezige proces

Met dit soort slimme koppelingen creëren we geen extra werkzaamheden, maar maken we het juist eenvoudiger. Wij zorgen dat de dagelijkse handelingen direct effect hebben op de informatie die verspreid wordt door collega’s. Zo blijft het platform altijd actueel en is het een verrijking van het al aanwezige proces. Meer weten? Bekijk de Narrowcasting-in-a-Minute video.
Eenvoudig content onderhouden en beheren

Om het onderhoud en beheer van de content van jullie narrowcasting systeem te vereenvoudigen, maken wij koppelingen met jouw interne informatiesystemen (databases). Deze koppelingen maken het mogelijk om iedere soort informatie uit ieder type informatiesysteem in een handomdraai weer te geven op de beeldschermen van jouw keuze; ongeacht type en structuur van de bron.

Veel voorkomende toepassingen

Veelvoorkomende voorbeelden van dit soort informatie zijn de bezettingsgraad van vergaderruimtes en werkplekken, roosters, bewegwijzering, wachtrij-informatie, social media en Excel files. Door het beschikbare materiaal te gebruiken kun je je medewerkers informeren met informatie die eerst lastig voor handen was. Zo kunnen bijvoorbeeld de inkomende projecten van een sales afdeling snel inzichtelijk worden voor een productieafdeling of de planning.

Specifieke narrowcasting koppelingen

Naast bovengenoemde informatiebronnen kunnen wij ook specifieke koppelingen ontwikkelen, zoals met je gebouwbeheersysteem, TomTom fleet software, CRM en ERP. Met dit soort koppelingen spits jij je narrowcasting-oplossing volledig toe op jouw situatie. Heb je een applicatie of infosysteem dat je als bron wilt gebruiken voor jullie narrowcasting? Wij denken graag met je mee.

Advies van een expert?

Doorpraten met een expert over de mogelijkheden van een narrowcasting koppeling met jouw databases? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte