Nieuws

Logitech videotools voor Huddlerooms & Boardrooms

21-06-2019 15:20

Met de complete oplossingen van Logitech kunnen deelnemers snel aan de slag met het voeren van videovergaderingen. Met de Meetup (small), de Rally (medium) en de Rally Plus (large) heeft Logitech altijd een geschikte oplossing voor ieder type ruimte.

BIS|Econocom heeft als Logitech partner deze veelzijdige videotools uitvoerig getest en in ons portfolio opgenomen; wij zijn ervan overtuigd dat de kracht en eenvoud absolute meerwaarde voor onze klanten hebben. Deze producten zijn ook toegevoegd aan onze webshop.

Slim bedienen en delen van content

Met Logitech Tap touch panel, dat op verschillende manieren kan worden bevestigd, bedien je het scherm eenvoudig. De Tap bevat ook een agenda-integratie, waardoor het systeem weet welke afspraak er plaatsvindt en je met één aanraking deelneemt aan een videocall. Met de speciale Table Hub kun je je laptop eenvoudig via HDMI met het display verbinden en content delen. Bekabeling is slim in de apparatuur weggewerkt zodat deze netjes uit het zicht blijven.

Verstelbaar, kantelen, pannen & zoomen

De camera van de Rally en Rally Plus is zo slim ontworpen dat snelheid van kantelen en pannen zich automatisch aanpast aan het zoomniveau. Het resultaat is dat de camera sneller uitzoomt zodat het gezelschap sneller in beeld wordt gebracht. Andersom is de camerabeweging langzamer bij het inzoomen op de spreker voor een stabieler camerabeeld.

Logitech One Partner

De producten van Logitech zijn platformonafhankelijk en ondersteunen onder andere Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven en Zoom, dus je bent meteen volledig future-proof! BIS|Econocom is officieel Logitech One partner, waardoor wij een kwalitatieve implementatie van de oplossingen en goede ondersteuning achteraf kunnen waarborgen.

Meer informatie

Wil je graag een vrijblijvende demonstratie of extra info?
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte