Nieuws

Interieurvakblad Inside Information enthousiast over BIS|Econocom pand Barendrecht

29-07-2019 15:37

We hebben je in de eerste maanden van dit jaar in een paar artikelen verteld hoe enthousiast wij zijn over ons nieuwe kantoor in Barendrecht. En daarbij hebben wij je steeds uitgenodigd om zelf de proef op de som te komen nemen. Is dat pand nu écht zo gaaf of is er iemand op de marketingafdeling van BIS|Econocom een tikkie aan het overdrijven?

Henk-Jan Hoekjen

De honderden (!!) mensen die inmiddels een kijkje hebben genomen, bevestigen allemaal wat wij je geschreven hebben. Het is écht gaaf. De sfeer, de uitstraling, de technologie, de filosofie… dit pand vertelt een steengoed en overtuigend verhaal. Eén van die bezoekers was dr. Henk-Jan Hoekjen, hoofdredacteur van het gerenommeerde interieurmagazine Inside Information. Hij schreef een 4 pagina’s lang artikel over ons pand in hun juni-uitgave.

Holistische kijk

Op dinsdag 14 mei was Henk-Jan bij ons te gast. Na een kop goede koffie, natuurlijk van versgemalen bonen, heeft een van onze interieurarchitectes hem rondgeleid door het pand. Daarbij is veel verteld over onze holistische kijk op ruimte-inrichting, slimme praktijkinzichten om het samenwerken te stimuleren en hoogwaardige technologie, die gebruiker én organisatie echt ondersteunt en efficiënter maakt. Graag delen we enkele citaten met je…

Working showroom

De prettige hospitality-sfeer is overigens niet alleen gericht op de medewerkers van BIS|Econocom, maar zeker ook op de vele gasten die het bedrijf ontvangt. Want behalve als kantoor fungeert het nieuwe pand in Barendrecht ook als een ‘working showroom’. Het kantoor doet dienst als ‘showcase’ voor een eigentijdse activiteiten-gerelateerde werkvloer, inclusief een keur aan moderne audiovisuele en IT-oplossingen, zoals videoconferencing, collaboration, LCD touchscreens, draadloze presentatie-mogelijkheden, enzovoort.

Slimme glasfolie

Elke ruimte in het nieuwe Barendrechtse onderkomen van BIS|Econocom heeft een eigen sfeer en inrichting. Hierbij worden tal van functionaliteiten getoond. Zo is de grote ‘Come on Board Room’ voorzien van ‘slimme glasfolie’ dat de info op het beeldscherm in de ruimte voor voorbijgangers op verbazingwekkende wijze aan het zicht onttrekt. Voorts is deze ruimte voorzien van een grote visual, die niet alleen sfeer toevoegt aan de ruimte, maar bovendien een akoestische werking heeft en een prachtig verhaal vertelt over visie, synergie, verbinding en het bouwen van relaties.

Zelf langskomen?

Wil je het hele artikel lezen? Je downloadt het door hieronder je gegevens in te vullen. Wat ons betreft, is het nóg leuker als je zelf langskomt. Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of meld je hier aan voor een afspraak.


Download het artikel

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte