Nieuws

Profiteer nu (nog) van onze messcherpe zomeraanbiedingen

06-08-2019 14:26

Zomer. Wat ons betreft een fantastische tijd die bol staat van de energie, frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden. Een tijd ook waarin velen volop genieten van vrijheid en vakantie. Om de zomer gewoon een extra vrolijk tintje te geven, hebben we een paar aantrekkelijke acties bedacht. Net als andere zomers, maar toch weer anders.

Geen strandspulletjes, wél korting

Waar we bij andere zomeracties vaak leuke strandspulletjes en andere zomerproducten cadeau deden, doen we dat dit jaar helemaal niet. Dit jaar houden we het heel simpel; en daarmee heel overzichtelijk… we geven je gewoon een hele zomerse korting op een aantal heel interessante producten. Want in the end is dát wat we allemaal leuk vinden – zomerfan of niet – gewoon minder betalen!

4x Ctouch Laser Sky mét Barco ClickShare

Bespaar deze zomer tot € 450 op je hagelnieuwe Ctouch Laser Sky interactieve touchscreen, gecombineerd met een Barco CSE-200 ClickShare. Het Ctouch touchscreen – verkrijgbaar met diagonaal van 140 cm, 165 cm, 191 cm en 218 cm – brengt intuïtieve interactie en prettige dynamiek in iedere les of vergadering. De ClickShare maakt het kinderlijk eenvoudig om draadloos content te delen vanaf ieder willekeurig device; connect, click, share.

3x presentatie-installatie-set voor weinig

Helemaal aantrekkelijk zijn de drie kant-en-klare presentatiesets, die wij ook nog eens bij je monteren. De sets bestaan uit een Sharp of Samsung vergaderdisplay, een solide muurbeugel en de juiste HDMI-bekabeling om je bronnen aan te sluiten. Dankzij de A-merk kwaliteit en 4K-resolutie ben je verzekerd van een prachtige, gedetailleerde beeldweergave. We hebben een set voor je kleine ruimte(s), middelgrote ruimte(s) en grote ruimte(s).

Bestel snel in onze webshop

Je bestelt de Ctouch-ClickShare-displays én onze super aantrekkelijke presentatiesets inclusief installatie (!!) in onze webshop. Voor de prijs hoef je het niet te laten. En voor je gemak ook niet. Simpel. Snel. Veilig. Gratis bezorgd.

Plaats je bestelling

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte