Nieuws

Bezoek Tomorrow’s Office Today; pure AV inspiratie met break-out sessies

16-08-2019 12:02

Veel organisaties lopen aan tegen dezelfde uitdaging… Hoe realiseren wij een aantrekkelijke en interactieve werkomgeving die aansluit bij de nieuwe manier van werken? Met meer flexibiliteit, kortere en ad hoc overleggen en samenwerken in teams? Herken je dit? Kom dan naar onze inspiratiesessie “Tomorrow’s Office Today”. Van harte welkom!

Tomorrow's Office Today

Barendrecht | 9 oktober 2019 | 10.00 - 14.00 uur (incl. lunch)


Gebruiker, technologie en omgeving centraal

Op deze dag staat slimmer samenwerken centraal. Want allerlei nieuwe technologieën, slimme hardware en nog slimmere software stimuleren de samenwerking tussen collega's, klanten en leveranciers. Maar hoe zorg je dat deze technologieën met en in elkaar geïntegreerd worden, dat deze beheersbaar blijven en de gebruikers ook daadwerkelijk de voordelen uit deze technologie halen?

De impact van technologie op samenwerken

Gastspreker Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco, neemt ons mee in de actuele technologietrends en hun impact op onze manier van (samen)werken. Hij geeft inzicht in de ontwikkelingen die we de komende jaren kunnen verwachten, wat de gevolgen hiervan zijn voor gebruikers en beheerders van AV & IT én wat organisaties moeten doen om bij te blijven.

Aansprekende break-out sessies

In diverse break out sessies geven onze specialisten een nieuwe kijk op het omgaan met en inrichten van werkplekken en kantoorruimtes. Wij hebben de volgende break-out sessies voor jou:

 • Inzicht, overzicht en beheer van AV & IT dankzij Managed Solutions
  Bart Lickfeld, Specialist Managed AV & IT
 • Het modulaire kantoor; duurzaamheid en kantoorinrichting
  Nicoline van Egmond, Interior Architect
 • Integratie van video devices binnen Microsoft Teams
  Jeroen Rens, Specialist Collaboration solutions
 • De kantooromgeving in 2020, van entree tot werkplek
  Kevin Hersbach, Specialist Workplace Management

Mis dit niet. Kom naar ons kantoor in Barendrecht en ga – na de gratis lunch - geïnspireerd en voorbereid op de toekomst weer weg. Meld je hier gelijk aan.

Ja, ik meld me aan!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte