Nieuws

Shure audio-oplossingen: in elke situatie het juiste geluid

16-08-2019 13:49

Bij het inrichten van vergaderruimtes met apparatuur wordt vaak vergeten hoe belangrijk goede audio is. Een groot deel van content, gesprekken en video’s wordt overgedragen door geluid. Als dit niet goed of helemaal niet functioneert ontstaan er snel frustraties. In het geval van videoconferencing is het falen van audio natuurlijk helemaal funest.

Kraakhelder geluid in een stijlvol jasje

Onze leverancier Shure begrijpt het belang van probleemloze, kwaliteitsvolle en kraakheldere audio. Daarnaast snapt Shure maar al te goed dat je de audioapparatuur graag zo onopvallend mogelijk in je interieur integreert. Het MXA910 plafondpaneel van Shure biedt hiervoor de oplossing. De tegels zijn stijlvol ontworpen en gaan feilloos op in je interieur. Met drie standaardkleuren (wit, aluminium en zwart) of een maatwerk kleur past hij in iedere ruimte.

Kwaliteit, flexibiliteit en eenvoud; voor zowel de gebruiker als de beheerder

Zonder aanvullende apparatuur zorgt dit paneel voor perfect geluid, dankzij acoustic echo cancellation, noise reduction en automatic mixing. Met acht in te stellen ‘lobes’ en Autofocus™ wordt de positie van iedere deelnemer continue gemonitord om de beste geluidskwaliteit te waarborgen. Bovendien is de Shure oplossing ook voor de IT’er een feestje, de MXA910 wordt eenvoudig in het netwerk geïntegreerd. In een kwestie van minuten wordt een ruimte via de speciale software geconfigureerd en kunnen templates worden aangemaakt voor meerdere opstellingen in een ruimte.

Test de Shure audiotegel zelf

Ervaar zelf hoe geruisloos de MXA910 werkt. Kom naar onze showroom in Barendrecht. Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak met één van onze adviseurs. De koffie staat klaar!

Wil je liever op een andere manier contact? Bel 0180 - 486 777 .
Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte