Nieuws

Kom ook naar Tomorrow’s Office Today; er is nog plaats

01-09-2019 14:40

Hoe realiseer je een moderne en interactieve omgeving waar werknemers flexibel kunnen werken en samenwerken in teams centraal staat? Kom naar onze gratis inspiratiesessie en je bent weer helemaal bij.

Gebruiker, technologie en omgeving centraal

Tijdens Tomorrow’s Office Today staat slimmer samenwerken centraal. Want allerlei nieuwe technologieën, slimme hardware en nog slimmere software stimuleren de samenwerking tussen collega's, klanten en leveranciers. Maar hoe zorg je dat deze technologieën met en in elkaar geïntegreerd worden, dat deze beheersbaar blijven en de gebruikers ook daadwerkelijk de voordelen uit deze technologie halen?

Tomorrow's Office Today

Barendrecht | 9 oktober 2019 | 10.00 - 14.00 uur (incl. lunch)

De impact van technologie op samenwerken

Onder andere gastspreker Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco, neemt ons mee in de actuele technologietrends en de impact op onze manier van (samen)werken. We geven inzicht in de ontwikkelingen die we de komende jaren kunnen verwachten, wat de gevolgen hiervan zijn voor gebruikers en beheerders van AV & IT én wat organisaties moeten doen om bij te blijven.

Aansprekende break-out sessies

In diverse break out sessies geven onze specialisten een nieuwe kijk op het omgaan met en inrichten van werkplekken en kantoorruimtes. Wij hebben de volgende break-out sessies voor jou:

  • Inzicht, overzicht en beheer van AV & IT dankzij Managed Solutions
    Bart Lickfeld, Specialist Managed AV & IT
  • Het modulaire kantoor; duurzaamheid en kantoorinrichting
    Nicoline van Egmond, Interior Architect
  • Integratie van video devices binnen Microsoft Teams
    Jeroen Rens, Specialist Collaboration solutions
  • De kantooromgeving in 2020, van entree tot werkplek
    Kevin Hersbach, Specialist Workplace Management

  • Mis dit niet. Kom naar ons kantoor in Barendrecht en ga – na de gratis lunch - geïnspireerd en voorbereid op de toekomst weer weg. Meld je hier gelijk aan.

    Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

    0180 - 486 777
    Vraag / Offerte