Nieuws

Alles nog veilig? Laat een gratis AV & IT QuickScan uitvoeren

02-10-2019 12:59

Onder invloed van de stormachtige ontwikkelingen op IT- en AV-gebied maken veel organisaties in hoog tempo de overstap naar een digitale audiovisuele infrastructuur; van VGA naar HDMI. Daarnaast investeren talloze organisatie momenteel in uitbreiding van hun IT-landschap. Allemaal met het doel om hun gebruikers (de medewerkers) beter te faciliteren, de samenwerking te verbeteren, te zorgen voor meer werkplezier én de productiviteit te verhogen.

Ellende waar je niet op zit te wachten

Maar… Hoe goed en nodig ook, de enorme vlucht van Audiovisuele & IT-oplossingen brengt een risico met zich mee. Het risico dat je slachtoffer wordt van cybercrime in de vorm van hacks, malware, ransomware en noem maar op. Allemaal ellende waar je niet op zit te wachten. Maar ook ellende die je heel vaak kunt voorkomen. Met de juiste maatregelen!

Future-proof met gratis QuickScan

Wat die juiste maatregelen in jouw situatie zijn, brengen we graag voor je in kaart tijdens onze gratis AV & IT QuickScan. Bij deze QuickScan kijken we naar IT security, virusbeveiliging, patch management en monitoring en beheer. Onze specialisten brengen de huidige situatie in kaart én bepalen wat beter kan, wat beter moet én hoe je die verbetering realiseert. Wij gieten onze bevindingen in een advies en geven inzicht in de benodigde investeringen; indien gewenst op basis van een prijs per maand… Dat wil jij toch ook?

Wacht niet. Profiteer nu!

Wil jij ook het geruste gevoel van een optimaal beveiligde IT-infrastructuur? Stel dan deze stap niet langer uit. Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs. En profiteer mee van onze aantrekkelijke actie voor een gratis QuickScan.

Meld je aan via onze speciale actiepagina.


gratis quickscan

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte