Nieuws

BIS|Econocom genomineerd voor Channel Connect reseller Award

02-10-2019 16:49

Wij zijn er trots op dat we zijn genomineerd voor een Channel Award in de categorie Specialized Reseller of the Year; een nominatie die we te danken hebben aan ons ‘display-as-a-service’-aanbod voor de Royal Schiphol Group. Deze service, waarbij bedrijven displays niet aanschaffen, maar alleen een maandelijkse fee betalen voor gebruik en onderhoud, stimuleert het duurzame gebruik van informatieschermen.

3.000 digitale informatieschermen

De Royal Schiphol Group koos voor display-as-a-service voor het gebruik van 3.000 digitale informatieschermen op de luchthaven. Met display-as-service biedt BIS|Econocom opdrachtgevers een duurzame oplossing voor het gebruik van schermen. Volgens het concept ‘as-a-service’ betaalt de opdrachtgever voor het gebruik van de schermen, terwijl BIS|Econocom eigenaar blijft.

Verlengde levensduur

Doordat BIS|Econocom de displays onderhoudt, kunnen onderdelen van afgeschreven schermen hergebruikt of gerecycled worden. Daarmee draagt de service bij aan een verlengde levensduur van de schermen en het circulair gebruik van materialen. Schiphol verwacht met de samenwerking de circulaire economie te stimuleren.

Meest duurzame luchthaven

“Dit vernieuwende concept sluit aan bij onze ambities om in 2030 afvalvrij en de meest duurzame luchthaven ter wereld te zijn. Deze samenwerking draagt daar aan bij. Door het eigenaarschap van de digitale displays bij de leverancier te beleggen, stimuleren we de circulaire economie”, aldus Denise Pronk, Head of Sustainability bij Royal Schiphol Group.

Trots op erkenning

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom, is trots op de samenwerking en nominatie: “De samenwerking met Royal Schiphol Group is het bewijs dat as-a-service een zinvol servicemodel is in de markt voor digital displays. De nominatie voor de Channel Awards is een erkenning dat duurzaam gebruik van technologie de toekomst is.”

Stem gerust op BIS|Econocom :-)

Channelweb reikt de Channel Awards op 20 november voor de achttiende keer uit. dit jaar is BIS|Econocom genomineerd in de categorie Specialized Reseller of the Year. De nominatie bevestigt dat as-a-service een onderscheidende dienst biedt in de IT-markt. Steun je onze nominatie? Stem dan gerust op BIS|Econocom. Stemmen kan tot 27 oktober via deze link.

Vragen? Meer informatie? Bel: 0180 – 486777 en vraag naar Erwin Hout (Marketing Director)

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte