Nieuws

Steeds meer klanten kiezen voor AV-as-a-Service, jij ook?

30-10-2019 14:24

Weet jij het nog? De lancering van AV-as-a-Service door BIS|Econocom in de zomer van 2017? Als eerste in de markt boden en bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om niet meer te investeren in het bezit van Audiovisuele & IT oplossingen, maar veel meer te profiteren van alleen het gebruik; in ruil voor een vast bedrag per maand. De logische stap naar AV-as-a-Service biedt zoveel voordelen dat steeds meer klanten kiezen voor deze dienstverlening. AV-as-a-Service bewijst zich!

Volledige keten in eigen hand

Als onderdeel van de Europese multinational Econocom hebben wij onbeperkte toegang tot de wereld van as-a-service concepten en slimme financiering. Omdat wij nu zowel de hele keten van leveren, installeren en onderhouden van de hardware, software én content in eigen hand hebben alsook de slimme financiering ervan, bent u met onze AV-as-a-Service écht goed af. Ook op dit terrein is onze dienstverlening onderscheidend met concrete en heel tastbare voordelen.

Succesvoller dan verwacht

Eerlijk is eerlijk… Wij verwachtten succes, maar zó succesvol als wij nu met AV-as-a-Service zijn, dat hadden we niet verwacht. Steeds meer klanten (grote corporates, maar ook middelgrote en kleinere ondernemingen) kiezen ervoor om voor een vast bedrag per maand te profiteren van een moderne, goed onderhouden Audiovisuele & IT infrastructuur; inclusief de budgettaire en circulaire voordelen van dien. Met natuurlijk ons display-as-a-service contract met Schiphol als aansprekend voorbeeld.

Huidige oplossing omzetten naar AV-as-a-Service

Nu denk je wellicht: mooi verhaal, aansprekende voorbeelden, maar wij hebben korter of langer geleden geïnvesteerd in goede Audiovisuele & IT oplossingen. Ook dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt namelijk je bestaande infrastructuur aan BIS|Econocom verkopen en deze vervolgens gebruiken tegen een betaling per maand, inclusief service, onderhoud en technology swap. Een interessante optie als je geld wilt vrijmaken om te investeren in innovatie, groei, marketing etc.

Wacht niet. Profiteer nu van AV-as-a-Service

Je hebt het gelezen… AV-as-a-Service bewijst zich in de praktijk! Als je meer wilt weten, ga dan naar onze websitepagina’s over AV-as-a-Service. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze adviseurs. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij je langs.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte