Nieuws

Poly X30 en X50, all-in-one video/soundbars voor unieke VC-ervaring

30-10-2019 16:49

Met kamervullend geluid en uiterst nauwkeurige microfoons zorgt de Poly Studio dat iedere deelnemer aan een videogesprek perfect verstaanbaar is. Niet zo verwonderlijk overigens, want de Poly Studio is ontwikkeld na decennia van audiowetenschap en heeft de beste audiokwaliteit in zijn klasse. Je ervaart de video-vergaderingen alsof je in een face-tot-face meeting zit. Poly breidt deze populaire reeks nu uit met de stand-alone X series. Ongehoord goed!

Poly Studio X30 en X50

De all-in-one video/soundbars uit de Poly Studio X-serie bieden kwaliteit, kracht en eenvoud in één slank apparaat. Het ontwerp van de Studio X30 is klein genoeg om in een rugzak te passen, maar heeft een aanzienlijke audiokracht. De Studio X50 is iets groter en biedt een nog krachtigere audio-ervaring met dubbele luidsprekers en extra microfoons voor een groter opnamebereik. Met intelligente functies als Acoustic Fence en NoiseBlock dempt en verwijdert Poly Studio automatisch afleidende achtergrondgeluiden en andere ongewenste geluiden.Krachtige combinatie van geluid en beeld

Met de Poly X30 en X50 beschik je over de mogelijkheid om zowel kleine als middelgrote ruimtes om te toveren tot multifunctionele videoruimtes. Beide units beschikken over een 4K-camera voor strakke video, zodat iedereen in de ruimte automatisch perfect in beeld komt. De camera bestrijkt de volledige ruimte maar kan - dankzij een link met de speaker tracking - ook worden ingesteld om zich te concentreren op individuele participanten wanneer ze beginnen te spreken.

Geavanceerde bediening

Tot slot: de X30 en X50 van Poly bieden touchscreen support: als je een touch monitor gebruikt, kan je deze verbinden met de video/soundbar om zo de bediening over te nemen. Daarnaast kan je voor de bediening ook een Poly TC8 toevoegen.

Geïnteresseerd? Bestel vandaag nog.

Ben je overtuigd? Bestel de Poly X30 en/of de X50 vandaag nog. Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte