Nieuws

De mogelijkheden en voordelen van Indoor én Outdoor LED

30-10-2019 16:55

Je ziet het elke dag, overal en steeds meer… LED walls worden ingezet in tal van toepassingen; zowel indoor als outdoor. Zo biedt de kracht van LED toegevoegde waarde voor communicatie in de buitenlucht. Maar ook indoor krijgen LED walls steeds vaker een beeldbepalende rol. Wij ontwikkelden twee whitepapers om je wegwijs te maken.

Schitteren in de buitenlucht

LED walls worden vaak ingezet de buitenlucht. Zo bieden de krachtige eigenschappen van LED toegevoegde waarde op bijvoorbeeld het terrein van een grote petrochemische fabriek, als reclameobject langs A- of N-wegen óf als wegbewijzering op een universiteitsterrein, in een winkelstraat of stadscentrum. Het vraagt niet heel veel creativiteit om hier nog een hele serie toepassingen aan toe voegen. Duidelijk is dat Outdoor LED opvalt, onderscheidt, triggert en krachtig communiceert. Veel organisaties zijn daarnaar op zoek.

Beeldbepalende communicatie

Dankzij de sterke verbetering van de LED technologie krijgen LED walls ook in indoor toepassingen steeds vaker een beeldbepalende rol. Een aantal jaren geleden was de pixel pitch nog zo groot dat de beelden (zeker van een kortere afstand) niet mooi waren en heel weinig detail kenden. Maar ook de kleurechtheid en het energieverbruik lieten te wensen over. Inmiddels is dat allemaal voltooid verleden tijd. Niet gek dat we LED steeds vaker toepassen in auditoria, aula’s en grotere boardrooms van commerciële organisaties, gezondheidszorg, overheden en onderwijsinstellingen.

Waar let je op?! Download whitepaper

Kortom: met A-merk LED technologie staat BIS|Econocom garant voor prachtige en detailrijke beelden, vol kleur en perfect zichtbaar op zowel korte als lange afstanden. Alleen… waar let je op als je je oriënteert op aanschaf en gebruik van LED? Om die vraag te beantwoorden, ontwikkelden wij twee fraai gevisualiseerde en prettig leesbare whitepapers. Download ze via onderstaande buttons!


Ontvang whitepaper indoor LED
Ontvang whitepaper outdoor LED

Wil je (liever) een specialist spreken? Bel dan BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte