Nieuws

VuWall, perfect platform voor verrassende videowall beleving

03-12-2019 13:40

De populariteit van videowalls en multi-screen oplossingen neemt een vlucht. Niet alleen in control rooms, maar net zo goed in boardrooms, auditoria, aula’s en collegezalen. En dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar de visuele impact van videowalls; zeker in combinatie met de sterk gedaalde kosten. Steeds meer mensen communiceren met steeds minder woorden. Presentaties, dashboards, infographics… ook in jouw organisatie wordt beeldcommunicatie steeds belangrijker, toch?

Einde aan complexiteit, begin van gemak

Videowalls bieden een schitterende oplossing voor indrukwekkende beeldcommunicatie. Groots, meeslepend, inspirerend. Maar tot voor kort was het best complex om de content op de verschillende schermen te laten zien. Zeker als die content variabel moest zijn; één beeld over alle schermen, op alle schermen één beeld, beeldweergave van verschillende groottes en met verschillende beeldverhoudingen… het vergde kennis en programmeerkwaliteiten om dit goed voor elkaar te krijgen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Dankzij VuWall.

Multi-window collaboration

VuWall is wereldwijd een toonaangevende ontwikkelaar van software om videowalls en/of complexe schermconfiguraties aan te sturen. Recent is BIS|Econocom VuWall partner geworden. En wij zijn enthousiast. Waarom? Omdat VuWall een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd door het leveren van state-of-the-art controllers. Maar meer nog vanwege hun stabiele, intuïtieve samenwerkingssoftware, waarmee zij krachtige collaboration op multi-window oplossingen mogelijk maken. Informeren en inspireren op het hoogste niveau!

Draadloos content delen, eindeloos gemak

De jongste telg in de VuWall familie is CoScape; een draadloos presentatiesysteem waarmee het makkelijk is om samen te werken en content te delen op een videowall. Of je nu een laptop, smartphone of tablet gebruikt, je deelt jouw content in no-time, zonder add-ons en zeer intuïtief met collega’s of andere gesprekspartners. De CoScape controller wordt geïnstalleerd in de vergaderzaal en maakt connectie met de videowall. Eindeloos gemak binnen handbereik.

Meer weten over VuWall? Vragen over de beste toepassing in jouw situatie?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte