Nieuws

De populaire Surface Hub 2 nu met gratis adoptieprogramma t.w.v. € 495

03-12-2019 13:43

Je weet het vast nog. In onze vorige E-News lieten wij je kennis maken met de Microsoft Surface Hub 2. De ultieme collaboration oplossing met 100% Teams integratie, waarin het beste op software en hardware gebied samenkomen. De Surface Hub 2 is tot het kleinste detail geoptimaliseerd voor teams die verbonden willen zijn, willen co-creëren en produceren met anderen; ongeacht hun locatie.

Gebruikersgemak en rendement hand-in-hand

Wij kiezen ervoor alle bestellers te belonen met een optimale gebruikerservaring en maximaal rendement. Hoe wij dat doen? Door bij iedere bestelling gratis ons adoptieprogramma t.w.v. € 495 weg te geven. Een halve dag lang worden gebruikers meegenomen langs belangrijke, veelgebruikte functies van de Surface Hub 2. De gebruiker raakt vertrouwd met alle opties, het gebruik van de Surface Hub 2 neemt toe en daarmee ook het rendement uit de investering in deze schitterende collaboration oplossing.

Alles draait om de gebruiker; bij jou ook?

Met de Surface Hub 2 zet Microsoft de volgende stap. Over ieder detail is nagedacht. Deze bijzonder veelzijdige collaboration solution zet teams in hun kracht. Omdat bij de medewerkers de kennis, innovatiekracht en klantgerichtheid zit, is het van groot belang hen te helpen om als een team samen te werken! Ongeacht of ze op één locatie werken, of verspreid over de continenten. Wil jij dat ook? Dan gaat de Microsoft Surface Hub 2 jou daar zeker bij helpen.

Profiteer t/m 31 januari 2020 van onze adoptie-actie

Overtuigd van de mogelijkheden en voordelen van de Microsoft Surface Hub 2? Neem dan nu contact op en profiteer t/m 31 januari 2020 van onze gratis-adoptie-programma-actie.

Bel ons: 0180 - 486 777 of ga naar onze speciale actiepagina.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte