Nieuws

Een overweldigende indruk maken? Kies voor Creative LED

03-12-2019 13:48

Groots en meeslepend communiceren. Creative LED helpt je om vandaag de dag indruk te maken. Wil jij een wow gevoel oproepen bij jouw publiek? Je organisatie krachtig positioneren? Een verpletterende professionele indruk maken? Met een Creative LED videowall creëer je de beleving die nodig is. Succes gegarandeerd!

Bijzondere vormen en afmetingen zorgen voor dynamiek

Door technologische ontwikkelingen is video LED niet alleen goedkoper geworden maar zijn panelen ook in iedere gewenste vorm, afmeting en ronding verkrijgbaar. Daarmee is de weg vrij gemaakt voor Creative LED videowalls die nog meer tot de verbeelding spreken en nog meer indruk maken. De enige grenzen bij het creëren van een inspirerende LED oplossing zijn de grenzen van de fantasie.

Fantasie als enige beperking

Omdat ieder formaat en elke denkbare vorm mogelijk is, is een Creative LED Wall perfect af te stemmen op de locatie en de soort content, die je wilt laten zien. Wil je een paar ideeën om de wow factor en de kracht van je communicatie te versterken. Wat denk je van een reeks schermen die meelopen met de vorm van een roltrap? LED op de grond als eyecatcher? Storytelling in een interactieve 360 graden video omgeving? Een dak met ’s avonds een sterrenhemel en ‘s ochtends een zonsopkomst? Je ziet… de mogelijkheden zijn (haast) oneindig.

Dynamische schermen vragen om dynamische content

Nu denk je mogelijk: goed verhaal, maar een creatieve LED wall vraagt ook om creatieve content. Hoe kom ik daar aan? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Omdat wij het heel belangrijk vinden dat jij maximaal profiteert van jullie creatieve LED wall hebben wij een team van grafische specialisten die je kunnen adviseren of de content voor jou kunnen maken; steeds met creatieve, vernieuwende elementen, in de door jou gewenste stijl en toegespitst op de doelgroep. Samen komen we tot de meest indrukwekkende grafische beleving.

Wow gevoel voor een vast bedrag per maand

Indruk maken op jouw publiek maken zonder te investeren? Met Led-as-a-Service betaal je een vast bedrag per maand voor de gehele oplossing. Wij leveren de hardware, software, (maatwerk) content en verzorgen de installatie en het onderhoud. Alle apparatuur blijft eigendom van BIS|Econocom. Je betaalt alleen voor gebruik en niet voor bezit. Kortom; geen gedoe. Alleen de lusten en niet de lasten.

Wil jij ook een overweldigende indruk maken op jouw publiek? Laten we eens samen een kop koffie drinken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte