Nieuws

Verhoog de veiligheid van je Barco ClickShare

17-12-2019 10:08

Mogelijk heb je het al gelezen in een blog of online artikel: F-Secure – een collectief van ethische hackers - heeft een kwetsbaarheid ontdekt in de firmware van de Barco ClickShare, waardoor onbevoegden toegang zouden kunnen krijgen tot een Barco ClickShare unit. Overigens moet degene die dat wil, wel fysiek in de buurt van de ClickShare zijn.

Nieuwe firmware lost issue op

Tot op heden is er nog geen enkele melding ontvangen van een mogelijk misbruik van deze kwetsbaarheid. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het heel belangrijk is dit probleem direct te verhelpen. Dat kan eenvoudig door de nieuwste ClickShare-firmware v1.9.1 te downloaden en te installeren. Deze firmware update werd op 16 december 2019 uitgebracht en staat voor de beste ervaring en veiligheid op ClickShare-producten.

Firmware update instructie

Het is belangrijk dat je de Base Units up-to-date houdt met de laatste beschikbare firmware en ervoor zorgt dat de buttons worden bijgewerkt. Het updaten van ClickShare naar de nieuwste firmware kan op 3 eenvoudige manieren. Hoe? Dat ontdek je hier.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Wij staan je graag te woord. Bel onze support lijn 0800 – 443 0000 of via support@bis.nl.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte