Nieuws

Loop met ons mee over de ISE. Gratis inspiratie-tour.

06-01-2020 16:00

De ISE, ’s werelds grootste vakbeurs voor de professionele audiovisuele & ICT branche, vindt plaats van 11 tot en met 14 februari 2020 in de RAI in Amsterdam. Op de ISE staan meer dan 1.300 standhouders die je de nieuwste trends en ontwikkelingen laten zien. Dit jaar staan wij er ook! Samen met veel andere partners op de stand van PSNI Global Alliance, hal 15, stand B200. Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Laatste keer in Amsterdam

De laatste jaren is de ISE uitgegroeid tot de grootste beurs ter wereld voor de professionele Audiovisuele & IT branche. Omdat wij als geen ander weten hoe snel de ontwikkelingen in ons vakgebied gaan - bijvoorbeeld op het gebied van collaboration, IoT, indoor LED - én omdat het voor jou belangrijk is de grote trends op waarde te kunnen schatten, nemen wij je graag mee naar deze beurs. Dit jaar is het voorlopig de laatste keer dat de beurs in Nederland wordt gehouden. Reden te meer dus om er dit jaar heen te gaan.

Gratis rondleidingen door onze specialisten

Om de overload aan informatie en demonstraties behapbaar te maken, leiden wij je weer graag rond. Onder leiding van een account manager, consultant of specialist ga je langs bij innovatieve, indrukwekkende en inspirerende leveranciers. Je krijgt volop de kans vragen te stellen, ideeën op te doen en oplossingen te vinden voor je audiovisuele uitdagingen.

 ja, leidt mij rond op de ise

Loop je liever zelfstandig rond op deze topbeurs, dan kan dat uiteraard ook. Via deze link kun je gratis je tickets aanvragen. Gebruik daarbij registratiecode 417659.

Heb je nog vragen?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 en vraag naar een van onze marketing collega’s.
Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte