Nieuws

Internationale aandacht voor AVaaS aanpak BIS|Econocom

06-01-2020 16:00

Al in 2016 ontwikkelden wij – als eerste in de markt! - AV-as-a-Service concepten. Daarmee boden wij onze klanten de mogelijkheid om - zonder investeringen vooraf – te profiteren van het gebruik en de voordelen van onze audiovisuele & IT oplossingen; in ruil voor een vast-bedrag-per-maand. Al snel na de introductie toonden de eerste klanten interesse in het AV-as-a-Service concept van BIS|Econocom.

Game changer in AV & IT

Vanaf juni 2017 is onze As-a-Service dienstverlening in een stroomversnelling gekomen. Enerzijds als het gevolg van de groeiende aandacht voor gebruik in plaats van bezit. De belangrijkste oorzaak was echter de overname door Econocom. Deze overname heeft onze AV-as-a-Service dienstverlening echt een enorme impuls gegeven. Nieuwe kennis, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe financieringsmogelijkheden werden aan onze As-a-Service dienstverlening toegevoegd. Het maakt BIS|Econocom (opnieuw) een game changer in de AV & IT markt.

AV-as-a-Service onder de aandacht in InAvate

Dat BIS|Econocom met het AV-as-a-Service aanbod een front runner in de AV & IT markt is, wordt onderstreept door de internationale aandacht die onze As-a-Service mogelijkheden in de afgelopen jaren heeft gekregen. En nog steeds krijgt! Zo plaatste InAvate onlangs twee artikelen met betrekking tot onze As-as-Service aanpak en het contract met Schiphol.

Je leest de artikelen hier:

Meer informatie?

Meer lezen over AV-as-a-Service? Ga naar onze AV-as-a-Service pagina’s. Wil jij met een expert overleggen over jouw mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte