Nieuws

Save the date: woensdag 25 maart. Collaboration & Interoperabiliteit thema-event

04-02-2020 10:50

Collaboration is een vorm van samenwerken waarin de deelnemers elkaar zien en één-op-één of in groepen werken aan hetzelfde document, tekenen aan dezelfde constructie en deelnemen aan dezelfde vergadering; ongeacht locatie, tijdzone en/of device. In dezelfde ruimte of verspreid over verschillende locaties. Met een laptop, tablet of met een smartphone. Het maakt niet uit.

We praten je graag helemaal bij

De oplossingen voor collaboration zijn volwassen geworden en volgen elkaar in rap tempo op. Meerdere aanbieders bieden jouw gebruikers de optimale Collaboration beleving. Maar hoe zit het precies met de interoperabiliteit? Welke systemen bieden welke (on)mogelijkheden? Hoe werken platformen onderling samen en welke gevolgen hebben de keuzes van nu voor later? We praten je graag bij tijdens ons thema event op woensdag 25 maart.


Collaboration & Interoperabiliteit

Vanwege het Coronavirus is deze themadag verplaatst naar een nader te bepalen datum. Klik hieronder en laat je gegevens achter als je geïnformeerd wilt worden wanneer de themadag plaats zal vinden.

Ja, ik laat me inspireren

Programma

  • Laatste ontwikkelingen en toekomstvisie
  • De visie van netwerkarchitecten op collaboration
  • Hoe houd ik mijn collaboration omgeving veilig?
  • Interessante dieptesessies met toonaangevende leveranciers, waaronder Barco en Cisco


Deelname is gratis en inclusief lunch.


Keynote over interoperabiliteit, veiligheid en netwerken

Het presteren van een organisatie is tegenwoordig grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van het netwerk. Het netwerk moet stabiel en betrouwbaar zijn, maar vooral ook makkelijk benaderbaar en flexibel, en in staat mee te bewegen met de razendsnel veranderende eisen die een ‘agile’ organisatie stelt. En wat meer dan ooit geldt: de ‘bescherming’ van applicaties en data moet van het hoogste niveau zijn én blijven. AVIT is specialist op het gebied van netwerken die gemaakt zijn voor een moeiteloze communicatie- en dataoverdracht; voor grenzeloze samenwerking met devices en applicaties naar keuze.

Wel even aanmelden

Kortom: laat je inspireren en zorg dat je goed geïnformeerd de juiste keuzes kunt maken. Belangrijk voor jouw organisatie, voor jouw collega’s én voor jou! Deelname is gratis. Wij zorgen voor een lunch. Daarna leiden we je graag rond door ons inspirerende pand.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Zeker zijn van een plekje? Meld je dan meteen aan.


Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte