Nieuws

ISE vlog: Barco brengt revolutionaire ClickShare met conference functionaliteit op de markt

14-02-2020 15:54

Barco presenteerde op de ISE de nieuwste oplossing uit de ClickShare familie, de ClickShare Conference. Met de ClickShare Conference kun je niet alleen je content draadloos delen zoals we gewend zijn, maar ‘verplaats’ je ook je videocall met de apparatuur in je vergaderruimte. Start een videocall op je laptop via jouw vertrouwde platform, zoals Skype, Zoom of Teams, plug de vernieuwde ClickShare button in en je videocall wordt overgenomen door de camera, speakers, microfoon en display in de meeting room. Barco introduceert hiermee een platformonafhankelijke en zeer gebruiksvriendelijke conferencing oplossing. De ClickShare Conference is uitgebracht in drie varianten, de CX-20, CX-30 en CX-50, voor huddle spaces tot boardrooms.

Meer weten? We laten het je zien in deze video.

BIS|Econocom wint wederom Barco awards

Tijdens de ISE was BIS|Econocom weer de trotste winnaar van een paar mooie Barco Awards. We mochten de award Top EMEA Collaboration Partner en de Special Recognition Award for Barco Project in ontvangst nemen. Een mooie erkenning voor onze uitgebreide Barco expertise en het grote aantal ClickShare units dat wij bij klanten mochten plaatsen. De Barco Awards onderstrepen ons vermogen om een draadloze vergaderbeleving te creëren binnen elk type organisatie en elke branche.

Meer informatie?

Meer weten over ClickShare Conference? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte