Nieuws

De kracht van Collaboration

16-03-2020 16:54

De huidige generatie collaboration tools biedt de meest uitgebreide vorm van online samenwerken. Tussen individuen onderling, tussen individuen en teams én tussen teams. Collega’s op afstand werken samen alsof ze zich in één ruimte bevinden. Tegelijkertijd aan een document werken, via chat overleggen met een collega, internationale videovergaderen of je team informeren.... Met collaboration is het allemaal mogelijk.

Van nice-to-have naar must have

Sinds de uitbraak van het Coronavirus is het gebruik van alle grotere collaboration tools explosief gestegen. Niet verwonderlijk overigens. Ineens worden organisaties gedwongen medewerkers thuis te laten werken. Waar het eerst nog voor veel organisaties een ”leuke extra” was, is een juiste infrastructuur om remote te kunnen werken, ineens pure noodzaak. In dat licht is het een prachtig gebaar van leveranciers als Cisco, Microsoft en StarLeaf hun tools tijdelijk gratis aanbieden.

Maak (gratis) kennis met collaboration

Wil jij ook kennismaken met collaboration, je medewerkers de optie geven (tijdelijk) vanuit huis te werken? Twijfel je nog over de juiste tools voor jouw organisatie? Vraag jij je af hoe vaak medewerkers onder normale omstandigheden in de praktijk met collaboration aan de slag zullen gaan? Echt van de tools zullen profiteren? Of vraag je je af of het wel gebruiksvriendelijk genoeg is voor alle collega’s? Is jouw organisatie klaar voor een brede adoptie? En omgekeerd?

Veel vragen waarover we graag met jou in gesprek gaan. Natuurlijk via een videoverbinding.

Bel gelijk even: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte