Nieuws

Kijk ook naar één van onze livestreams over MS Teams

01-04-2020 13:38

Ineens staat de wereld stil. Nou ja, bijna stil. Om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen sluiten wereldwijd talloze organisaties hun deuren; ook in Nederland. Ineens moeten medewerkers vanuit huis gaan werken. Iets wat tot voor kort door lang niet iedereen gedaan werd, en zeker niet altijd. En nu kan het niet anders meer… De allergrootste uitdaging die dit met zich meebrengt, is de vraag: hoe blijf ik in verbinding met mijn collega’s?

Interactieve Livestream

MS Teams Tips & Tricks
wo. 15-apr | wo. 22-apr van 10.00 u. – 11.00 u.

Er gaat een wereld voor je open

Een heel goed antwoord op die vraag wordt gegeven door Microsoft Teams; hét Collaboration platform van wereldmarktleider Microsoft. Een platform waarmee je niet alleen bestanden kunt delen, maar er ook met meerderen tegelijk in kunt werken. Maar je kunt veel meer… denk alleen al aan de mogelijkheden om individueel of in teams te overleggen en informatie te delen; via chat, telefoon of een videoverbinding! Er gaat een wereld voor je open met Microsoft Teams.

De bomen en het bos

In de praktijk blijkt Teams zoveel mogelijkheden te bieden dat veel gebruikers er tegenop zien om er mee aan de slag te gaan óf zich beperken tot de basisfunctionaliteit. En daarmee doen ze zichzelf en hun team(s) tekort. En dat is jammer. Toch? Misschien geldt dat ook wel voor jou? Zou zo maar kunnen. In dat geval hebben wij goed nieuws… Wij gaan jou namelijk helpen. En dat doen we helemaal gratis! Hoe we dat doen? Via een hippe livestream natuurlijk!

Kijk mee. Vraag mee. Leer mee.

Wil je dit meemaken? Met meer vertrouwen en resultaat aan de slag met MS Teams. Meld je dan aan voor één van onze webinars. Klik hieronder, selecteer de datum van je voorkeur, laat je gegevens achter en wacht op onze uitnodiging in je mailbox.

meld mij aan voor de livestream

Heb je vragen? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte