Nieuws

Gemeenten, scholen en uitvaartorganisaties ontdekken de kracht van streaming technologie

02-04-2020 12:40

In tijden waarin groepen mensen niet bij elkaar kunnen komen, maar waarin goede communicatie belangrijker is dan ooit, moeten we zoeken naar alternatieve oplossingen. In heel veel verschillende branches ontdekken tal van innovatieve organisaties hoe zij slim gebruik kunnen maken van streaming technologie.

Uitkomst in uiteenlopende situaties

De afgelopen weken zien we in ongelooflijke snelheid mensen aan de slag gaan met de mogelijkheden van online streaming technologie. Zo konden nabestaanden toch het afscheid van een dierbare online bijwonen, krijgen studenten online les en worden raadsvergaderingen via een livestream bijgewoond. Maar ook voor het geven van een professionele training, een perspresentatie voor een nieuw product of het presentatie van je jaarcijfers is een livestream de uitkomst.

Vaste of tijdelijke streaming oplossingen

Vaak is een streaming oplossing een vaste installatie met dome camera's en microfoons, netjes weggewerkt in plafond of wand. Maar wil je streamen vanaf een andere locatie? Geen probleem. Ook daar kunnen wij je - met onze mobiele oplossingen – perfect ondersteunen. Of het nu intern of extern is, met een livestream bereik je je publiek, live of on-demand. Waar het zich ook bevindt.

Ook voor een vast bedrag per maand

Online streamen naar je publiek zonder investeringen? Alleen de lusten niet de lasten? Door deze oplossing As-a-Service af te nemen bereik jij je publiek voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen voor de dienst en hoeft dus geen investeringen te doen in apparatuur en infrastructuur.

Wil je eens brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie? We denken graag mee, via een videoverbinding natuurlijk.

Bel 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte