Nieuws

Je raadsvergaderingen efficiënt en remote uitvoeren, middels het gebruik van je bestaande infrastructuur?

06-04-2020 15:59

Aan de ene kant is het niet langer verantwoord om te vergaderen in je eigen raads- of commissiezaal, aan de andere kant is heldere en efficiënte communicatie ook júist nu zeer noodzakelijk.

Remote raadsvergadering binnen handbereik voor iedere gemeente

BIS|Econocom biedt een remote vergaderoplossing, speciaal voor raads- en commissiezalen, die gebruik maakt van de reeds bestaande raadzaal infrastructuur. De oplossing is zeer snel en eenvoudig te implementeren, en toe te passen op ieder device dat beschikt over een camera en microfoon. Helemaal merkonafhankelijk dus!

Veilige en complete video oplossing voor het hele vergaderproces

Uiteraard is de verbinding compleet veilig en te integreren met alle videocommunicatie platforms*; zoals MS Teams, Starleaf, Cisco, Pexip, etc. Zo ben je verzekerd van een zeer efficiënte doorgang van je vergaderproces, van dezelfde kwaliteit zoals je die plenair gewend bent. Van het agenderen van een vergadering tot en met het delen van video-opnames. En alles wat daar tussen zit; stukken uploaden, live verbinding en opnames archiveren. Ook toeschouwers kunnen de livestream gewoon online volgen.

Ook remote vergaderen tegen een eenmalige lage investering?

OWij regelen het graag voor je, tegen een eenmalige lage investering. Het mooie is… je profiteert niet alleen nu, maar ook later. Je infrastructuur is in één keer klaar voor de toekomst.

Meer weten over onze oplossing voor de remote raadsvergadering? Ook voor een geheel vrijblijvend advies en/of demonstratie van de oplossing, ben je bij ons aan het goede adres! Neem direct contact met ons op.

Ik wil meer weten!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte