Nieuws

BIS|Econocom faciliteert thuiswerken voor 100.000 Rijksmedewerkers binnen twee weken tijd

07-04-2020 11:27

Om te zorgen dat de medewerkers van de Rijksoverheid productief en effectief thuis kunnen werken én verbonden blijven met hun collega’s, heeft BIS|Econocom – in samenwerking met Cisco en de AVIT groep - in een paar weken tijd een groot deel van de Rijksmedewerkers voorzien van een Cisco Webex client, waarmee zij eenvoudig online kunnen samenwerken. Dankzij de uitgerolde oplossing kunnen inmiddels meer dan 100.000 medewerkers vergaderen via videobeelden.

Megaklus

De uitrol en implementatie van de collaboration software staat in het teken van de intensieve samenwerking die BIS|Econocom al jaren heeft met meerdere, grote overheidsorganisaties. Juist nu – als gevolg van de corona-uitbraak – iedereen is gevraagd om thuis te werken, heeft BIS|Econocom alles op alles gezet om als dé Audiovisueel & IT partner van de Rijksoverheid deze megaklus in een zo kort mogelijk tijdsbestek te voltooien. Daarbij is de Audiovisueel & IT specialist in dit project op professionele en deskundige manier ondersteund door de AVIT groep.

Onmisbaar

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom, vindt het een voorrecht op deze manier bij te dragen aan de bestrijding van de corona-crisis. “We werken al jarenlang samen met verschillende onderdelen van de Rijksoverheid. Een belangrijke wens in de laatste jaren is ervoor te zorgen dat iedere Rijksmedewerker goed wordt ondersteund op het gebied van remote werken. Uiteraard op een veilige manier. Niemand heeft kunnen voorzien dat onze oplossingen in zo’n kort tijdsbestek onmisbaar zouden worden; niet alleen om de Corona-verspreiding tegen te gaan, maar ook om te zorgen dat het belangrijke werk binnen de Rijksoverheid op een hoogwaardige manier kan doorgaan. Dat Cisco de Webex oplossing kosteloos ter beschikking stelt, is een prachtig initiatief, waar we zeer dankbaar voor zijn”.

Duurzaam

BIS|Econocom zorgt dat de oplossing ook na de crisis zijn toegevoegde waarde houdt. Hiermee wordt invulling gegeven aan de ambitie om de milieudruk en het aantal reis- en overleguren fors te verlagen. Zeker nu zovelen de mogelijkheden, voordelen en kracht van onze collaboration oplossingen ervaren, is de verwachting dat velen ook na de crisis onze technologie zullen omarmen. Vanwege de schaalgrootte van de Rijksoverheid liggen hierdoor belangrijke besparingen in het verschiet.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie bel je met BIS|Econocom: 0180 - 486 777 (vraag naar Erwin Hout). We staan je graag te woord.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte