Nieuws

Welkom in the wAVe: kijk nu virtueel rond in ons pand

04-05-2020 14:59


Wat doe je als (letterlijk!) alle bezoekers jouw pand als één bron van inspiratie ervaren op het gebied van collaboration, videoconferencing, narrowcasting, workplace management, LED oplossingen etc., maar een wereldwijde pandemie ervoor zorgt dat ze jouw pand niet meer kunnen bezoeken? Juist! Dan breng je het pand naar de bezoekers… Welkom in the wAVe!

Wonderful AV experience

Via de button onderaan deze pagina ga je naar the wAVe… het hoofdkantoor van BIS|Econocom. Je kunt op je gemak rondkijken in deze wonderful AV experience, waar je ontdekt hoe ook jouw organisatie maximaal profiteert van de kracht van audiovisuele & IT technologie. Laat je meenemen op de golven van ons enthousiasme waarin wij je niet zomaar een paar ruimtes laten zien, maar je onderdompelen in onze visie op de rol van moderne technologie en de optimale balans tussen omgeving, technologie en gebruiker (bricks, bytes & behaviour).

Userization, de gebruiker centraal

In The wAVe staat de gebruiker centraal. Wij noemen dat: userization. En dat is niet zomaar! Als de gebruiker zich comfortabel voelt en niet afgeleid (gefrustreerd?) wordt door (technische) randzaken, komt dat zijn welzijn en productiviteit ten goede, neemt zijn motivatie toe en daalt zijn ziekteverzuim. Maar dan moet alles gewoon kloppen. Iedereen moet overal kunnen werken. Zonder gedoe. Zonder haperende apparatuur. Natuurlijk is dat in the wAVe perfect geregeld. Kijk zelf maar.

Drie soorten oplossingen

Alles wat wij voor jou kunnen betekenen, ervaar je hier in The wAVe. Je zult zien dat er eigenlijk drie hoofdcategorieën oplossingen zijn waarop wij uitblinken qua advies, ontwerp, implementatie en onderhoud. Overigens altijd met de klantbehoefte centraal! Deze hoofdcategorieën zijn:

  • Workplace Management
  • Signage Solutions
  • Collaboration Solutions

Kijk gerust rond, je ontdekt ze vanzelf. Wil je graag een collega van ons spreken, die je een virtuele rondleiding geeft en wat meer vertelt over onze oplossingen en mogelijkheden voor jou? Bel dan: 0180 - 486 777 .

kijk rond. verbaas je.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte