Nieuws

Kijk onze MS Teams webinar terug!

29-05-2020 16:00

Je hebt het waarschijnlijk in je omgeving gezien, sinds de lockdown werkt een groot deel van ons ineens vanuit huis. Iets wat tot voor kort door lang niet iedereen gedaan werd, en zeker niet altijd. Dit brengt natuurlijk uitdagingen met zich mee, hoe blijf je in verbinding met je collega's? Hoe kun je nog het beste samenwerken?

Er gaat een wereld voor je open met Microsoft Teams

Een heel goed antwoord op die vraag wordt gegeven door Microsoft Teams; hét Collaboration platform van wereldmarktleider Microsoft. Een platform waarmee je niet alleen bestanden kunt delen, maar er ook met meerderen tegelijk in kunt werken. Maar je kunt veel meer… denk alleen al aan de mogelijkheden om individueel of in teams te overleggen en informatie te delen; via chat, telefoon of een videoverbinding!

De bomen en het bos

In de praktijk blijkt Teams zoveel mogelijkheden te bieden dat veel gebruikers er tegenop zien om er mee aan de slag te gaan óf zich beperken tot de basisfunctionaliteit. En daarmee doen ze zichzelf en hun team(s) tekort. En dat is jammer. Daarom hebben wij niet één, maar twee live webinars gegeven waarin we de functionaliteiten van Microsoft Teams uitlegden en handige tips & tricks gaven om zelf aan de slag te gaan. Heb jij hem gemist? Kijk hieronder de opname van de webinar.

Heb je nog vragen? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte