Nieuws

Goed de zomer in: forse korting op de Samsung FLiP 2 in onze webshop

30-06-2020 11:02

Wil jij interactie toevoegen aan brainstorms, meetings en presentaties? Content inclusief aantekeningen digitaal delen met je publiek? Flexibel zijn in waar jij je brainstorms houdt? En dat zonder de investering van een high-end meetingroom? Koop dan nu de Samsung FLiP2 55 inch inclusief verrijdbare voet.

Uitblinker in gebruikersgemak

De WM55R-W is de tweede generatie FLiP van wereldmarktleider Samsung, en heeft een 55 inch schermdiagonaal (140 cm). Groot genoeg om met kleine teams interactief samen te werken. Door de 4K resolutie is het beeld zeer gedetailleerd en komt iedere type content goed tot zijn recht. De Samsung FLiP2 is een uitblinker op het gebied van gebruikersgemak.

Of je de FLiP2 nu wilt gebruiken als whiteboard met een oneindig canvas of om op grootformaat bestaande content te analyseren en verbeteren, je doet het allemaal net zo intuïtief. Gebruik je het scherm liever verticaal, voor documenten bijvoorbeeld? Draai hem dan een slag, de content draait net als op een telefoon of tablet automatisch “mee”. Overigens stream je de content van een persoonlijk device via wifi draadloos naar deze FLiP2.

Ook voor interactieve team meetings op afstand

Op de nieuwe Samsung FLiP2 kun je tot met vier mensen tegelijk samenwerken. Door de FLiP uit te breiden met Cisco Webex (niet standaard inbegrepen) wordt het zelfs een krachtige interactieve collaboration tool voor team meetings op afstand. Het aantal toepassingen en mogelijkheden van deze digitale flipover neemt daarmee verder toe. Lees meer in deze brochure.

Bestel de Samsung FLiP2 uit voorraad

Kortom met de FLiP WM55R-W van Samsung haal je het je het beste uit je teams. Doordat de FLiP2 heel intuïtief werkt en volop interactie biedt is het een populaire tool die op geen enkel kantoor mag ontbreken. Haal ook deze set in huis en bestel voor slechts € 1.799 in onze webshop.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte