Nieuws

Veilig terug met Social Safety Signage

01-07-2020 14:47

Het nieuwe normaal. Hoe keer jij daar naar terug? Iedere organisatie worstelt daar mee. En zeker die organisaties waar (heel) veel mensen komen. Grote kantoorpanden, fabrieksterreinen, universiteiten, hoge scholen, ziekenhuizen, stations, vliegvelden… noem maar op. Hoe zorg je dat die grote groepen mensen zich daar veilig voelen? Voldoende afstand bewaren? Weten wat je van ze verwacht? En hoe informeer jij ze over de steeds veranderende regelgeving?

Multifunctioneel signage platform

Het antwoord? Door slimme digitale communicatiemogelijkheden te combineren met veelzijdige software en intelligente camerasystemen. En dat is precies wat wij doen met de PADS4 digital signage oplossing van onze partner NDS. Wij realiseren ook bij jou Social Safety Signage, een multifunctioneel platform waarmee ook grote aantallen mensen zich overal binnen jouw organisatie veilig bewegen.

Inform, prevent, detect, react

Eigenlijk werkt onze Social Safety Signage oplossing heel simpel… De camera’s registreren alles wat er gebeurt en als de situatie dat vereist, wordt het gedrag van de mensen in jouw organisatie gestuurd door middel van digitale communicatie. Wordt het te druk? Heeft iemand geen mondkapje op? Komt er iemand binnen met koorts? Is er te weinig afstand? Volautomatisch verschijnt de juiste informatie op de digitale displays, waarmee jij het gewenste gedrag stimuleert.

Social Safety Signage cirkelt om deze vier mogelijkheden:

  • Inform: koppel interne en externe informatiebronnen aan jouw digitale beeldschermen en informeer medewerkers, bezoekers en klanten over de huidige wet- en regelgeving en andere relevante richtlijnen. Snel, overzichtelijk én aantrekkelijk.
  • Prevent: beveilig medewerkers en bezoekers tegen onnodige risico’s. Via Social Safety Signage boek en beheer je werkplekken, laat je real-time zien hoeveel mensen zich in een ruimte of pand bevinden én pas je dynamisch de looproutes en toegangscontrole aan om drukte te voorkomen.
  • Detect: met IP-camera’s en sensors tel je het aantal mensen, zie je of iemand een mondmasker draagt en registreer je zijn lichaamstemperatuur. Het Social Safety Signage platform helpt je om eventuele veiligheidsrisico te monitoren via bv. heatmap en alarmeringen.
  • React: als een afwijking registreert, dan moet je direct handelen om het veiligheidsrisico te verminderen of weg te nemen, door bv. crowd control, aanwijzingen en waarschuwingen. Dankzij volautomatische koppelingen toon jij de juiste instructie per type risico.

Alles-in-één-oplossing. Direct klaar.

Onze Social Safety Signage oplossing is de meest complete in de markt (onderzoek het gerust!). De software is gebruikersvriendelijk, het contentbeheer aantrekkelijk en het gemak waarmee je allerlei informatiebronnen koppelt, bijzonder. Het is daarnaast eenvoudig schaalbaar in omvang en mogelijkheden. Kortom: met Social Safety Signage van BIS|Econocom ben je pas echt klaar voor het nieuwe normaal.

Wil je méér weten? Kijk ons webinar op 30 september

Tijdens het webinar staat Bjørn Pieper, Chief Commercial Officer van NDS, uitgebreid stil bij de vier pijlers van Social Safety Signage: Inform, Prevent, Detect en Prevent. In nog geen 30 minuten vertelt hij je alles wat je weten moet om te beoordelen of deze veelzijdige oplossing iets is voor jouw organisatie.

Meer info & aanmelden

Vrijblijvend advies? Of wil je je bestaande digital signage oplossing uitbreiden met de Social Safety mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op. Je wordt een stuk wijzer en het verplicht je tot niets.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte