Nieuws

Met deze gave templates haal jij nóg meer uit de Samsung FLiP

06-08-2020 11:31

De eerste en tweede generatie Samsung FLiPs hebben hun gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit al ruimschoots bewezen. Interactief en intuïtief. Net zo laagdrempelig in gebruik als de papieren flipover, maar dan digitaal; met alle mogelijkheden van dien.

Je gebruikt jouw Samsung als whiteboard met een oneindig canvas of om op grootformaat bestaande content te analyseren en verbeteren. Ook deel je het beeld van je mobiele device draadloos met de FLiP, maak je eenvoudig aantekeningen en verstuur je deze moeiteloos naar je team.

In één keer klaar voor super effectieve brainstorms

Samsung heeft de afgelopen kwartalen heel goed geluisterd naar de gebruikers. Daarom hebben ze een complete serie van meer dan 50 brainstorm templates ontwikkeld, waarmee de Samsung FliP nóg meer waarde toevoegt voor jouw organisatie. En… extra goed nieuws: je mag de templates gratis gebruiken!

Voor elke toepassing is wel een template beschikbaar. Er zijn er talloze op het gebied van strategie, management, HRM, finance, marketing, sales en creativiteit. Je kunt je hart ophalen. En, omdat ze speciaal voor de Samsung FLiP ontwikkeld zijn, ben je in één keer klaar voor super effectieve, efficiënte en creatieve brainstorms met je team, klanten en andere stakeholders.

Wil jij ook nog leuker, efficiënter en creatiever brainstormen?

Download dan meteen de templates van de Samsung site en installeer ze op je FLiP. Alle templates zijn voorzien van een korte handleiding.

Haal ook het maximale uit jezelf en je team, klik hieronder en download de templates direct!

Download Flip templates

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte