Nieuws

Gratis Dynabook bij Sharp Windows Collaboration Display

10-08-2020 13:48

Gratis Dynabook bij Sharp Windows Collaboration Display

De kans dat je inmiddels gehoord hebt van de Sharp Windows Collaboration Display is groot. De kans dat je dit veelzijdige interactieve touchscreen binnen jouw organisatie gebruiken, trouwens ook. Want sinds de introductie door Sharp vorig jaar zomer, hebben wij veel organisaties – van uiteenlopende grootte en uit allerlei branches – geholpen door één of meerdere Windows Collaboration Displays bij hen te installeren. Lees meer over het veelzijdige Windows Collaboration Display.

Laptop met prima specificaties voor zakelijk gebruik

Hoe dan ook… Samen met Sharp maakt BIS|Econocom de aanschaf van (nog) een Sharp Windows Collaboration Display nu wel heel aantrekkelijk door bij elke WCD een krachtige Dynabook L50-G-13Q t.w.v. € 679 cadeau te doen. Deze laptop is met zijn 10e generatie Intel i3 processor, 8GB intern geheugen én 256GB SSD harddrive, speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik. De ingebouwde HD webcam, het 15,6 inch scherm en het gewicht van niet meer dan 1,7 kg. maken deze Dynabook tot een prettige zakenpartner, waarvan de accu ook nog eens meer dan een volle werkdag meegaat (10 uur).

Krachtige combinatie met Sharp Windows Collaboration Display

De keuze om juist de Dynabook L50-G-13Q cadeau te doen bij de Sharp WCD is natuurlijk niet toevallig. Dankzij de standaard aanwezige USB-C aansluiting, sluit je deze laptop binnen enkele seconden aan op het Sharp Display. Zonder moeite combineer je het beste van twee werelden en ben je direct klaar voor interactieve vergaderingen, creatieve brainstorm sessies en impactvolle presentaties. De veelzijdige mogelijkheden, native Windows 10 integratie en de Microsoft certificering van de Sharp WCD dragen natuurlijk bij aan de kwaliteit van uw bijeenkomsten.

Profiteer tot/met 31 oktober van deze aantrekkelijke actie

Wil jij profiteren van het Sharp Windows Collaboration Display? Overweeg je er één of meerdere (extra) exemplaren aan te schaffen? Neem dan nu contact met ons op en profiteer van onze actie, waarmee je bij iedere Sharp WCD een gratis Dynabook L50-G-13Q cadeau krijgt. De actie loopt tot/met 31 oktober 2020. Wacht dus niet te lang.

Neem vandaag contact op via 0180 - 486 777 of ga naar onze speciale actiepagina.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte