Nieuws

De toekomst is vandaag; collaboration webinar m.m.v. o.a. Rijksoverheid

02-11-2020 10:11

In de huidige crisis is (bijna) iedereen van één ding overtuigd geraakt: de kracht en het gemak van videoconferencen, online vergaderen en remote samenwerken. Tegelijkertijd zien wij iedere dag dat veel organisaties zoekende zijn… Jij ook? Volg dan ons:

Webinar

De toekomst is vandaag digitaal samenwerken met Cisco Webex donderdag 3 december | 10.00 – 11.00 uur

Nieuwe realiteit (hybride kantoor), nieuwe vragen

In onze contacten met klanten en andere geïnteresseerde organisaties krijgen wij veel vragen. Onder hoge druk moest thuiswerken gefaciliteerd worden. Nu bereiden veel organisaties zich voor op de nieuwe realiteit, het hybride kantoor. Dat brengt nieuwe vragen met zich mee, zoals hoe zetten wij collaboration optimaal in? Welk platform kiezen we? Hoe integreren we dat in onze bestaande infra? Hoe zorgen we dat het maximaal gebruiksvriendelijk en veilig is? Deze vragen komen aan de orde tijdens ons webinar, waarin een grote rol is weggelegd voor een zeer ervaren gastspreker.

Programmamanager Rijksoverheid als gastspreker

Wat is er leerzamer dan de praktijk? Daarom vertelt de verantwoordelijke programmamanager binnen de Rijksoverheid jou over haar visie, uitdagingen, oplossingen en aanpak. Ook zal ze haar belangrijkste lessons learned met je delen. Aanvullend neemt een van onze collaboration specialisten je mee in de meest gebruikte functionaliteiten van Cisco Webex, een van de meest veelzijdige collaboration platformen.

Meld je aan, deelname is gratis

Ben jij je aan het oriënteren op de juiste digitale samenwerkingsmogelijkheden voor jouw organisatie in de nieuwe realiteit? Zoek jij antwoorden op vragen op het gebied van toepassingsmogelijkheden, integratie, security etc.? Meld je aan en leer van de ervaringsdeskundigen én de professionals.


Ja, ik wil alles weten Ik meld me hier aan


Deelname is gratis. De digitale koffie staat klaar ;)

Tot donderdag 3 december 2020.


Wist je dat:

- Cisco Webex Video Integration voor Microsoft Teams door Microsoft is zelf gecertificeerd?

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte