Nieuws

Don’t Buy It. Waarom zou je nog audiovisuele technologie kopen?

02-10-2020 15:37

Netflix. Spotify. De Swap-fiets… steeds vaker betalen we voor gebruik en niet meer voor bezit. En dat is exact de kern van onze AV-as-a-Service mogelijkheden. Het optimaal gebruiken van een altijd up-to-date multimedia-omgeving tegen een vast bedrag per maand, inclusief alle benodigde flexibiliteit. AV-as-a-Service speelt adequaat in op de trend waarbij de focus ligt op het gebruiken van digitale technologie in plaats van kopen. Dus, don't buy it, use it!All you can meet voor een vast €/maand

Inmiddels bieden wij al meer dan vijf jaar de mogelijkheid om onze audiovisuele oplossingen op abonnementsbasis af te nemen. Natuurlijk geholpen door de kracht en mogelijkheden van onze moeder, Econocom. Dankzij de Paneuropese schaalgrootte, de financiële slagkracht en het uitgebreide portfolio bieden wij altijd en voor iedere situatie de juiste oplossing. Alles wat jij nodig hebt voor een vast bedrag per maand. Van advies tot levering, en van installatie tot onderhoud. Don’t buy it, use it!

Voor iedere organisatie en elke oplossing

Onze AV-as-a-Service mogelijkheden zijn er voor grote en minder grote organisaties, en voor veelomvattende en eenvoudige oplossingen. Zo leveren wij de 3.000 vluchtinformatiedisplays op Schiphol “as-a-service”, maar hebben we ook tientallen middelgrote organisaties in onze klantenkring, die een enkele ruimte “as-a-service” afnemen. Al deze klanten hebben één ding gemeen: ze kiezen voor gebruik in plaats van bezit, en voor gemak in plaats van gedoe.

Tussendoor technologie upgraden? Dat kan!

Bijzonder interessant – voor de wat grotere projecten – is de mogelijkheid tot een technology refresh. Eenvoudig gezegd houdt dat in dat je na verloop van tijd met een opgebouwd herinvesteringsbudget hardware kunt laten vervangen door nieuwe hardware, zonder dat de maandlasten toenemen. Een bijzonder aantrekkelijke mogelijkheid voor alle organisaties, die graag technologisch bijblijven en veel waarde hechten aan innovatie, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak.

Je leest het. Meer dan genoeg argumenten om nooit meer een audiovisuele oplossing te kopen. Vanaf nu kies je voor zorgeloos gebruik. Don’t buy it!

Meer informatie? Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte