Nieuws

Weten wat AV voor jou kan doen? Boek je plek tijdens onze customer weeks

05-10-2020 09:58

Unieke tijden vragen om creatieve oplossingen. We hebben in ons pand prachtige oplossingen om de terug-naar-kantoor-race in goede banen te leiden. Helaas kunnen we je niet (zoals gebruikelijk) uitnodigen voor demonstraties, netwerking en andere events.

Welkom in ons coronaproof Innovation Center

We kunnen je echter wel de mogelijkheid geven om een persoonlijk bezoek in te plannen tijdens onze Customer weeks. De hele maand oktober kun je in ons Innovation Center in Barendrecht de mooiste AV oplossingen van verschillende merken bekijken en natuurlijk uitproberen!

Exclusief tijdslot voor jou

Via de link onderaan boek je eenvoudig jouw eigen tijdslot, die daarna voor jou exclusief gereserveerd staat. Het reserveringssysteem is z├│ ingericht dat de volgende bezoeker pas een half uur na het aflopen van jouw afspraak kan komen. Zo houden we het voor iedereen veilig. Een collega meebrengen mag, maar net zoals bij een horeca bezoek zal deze persoon zijn gegevens moeten achterlaten in ons bezoekerssysteem.

Bij het reserveren kun je aangeven in welke oplossingen jij geïnteresseerd bent, zodat onze specialist op jouw persoonlijke wensen kan focussen. Je kunt kiezen uit:

Wij kijken er naar uit om je terug te zien! Maak je toch liever een online afspraak via Microsoft Teams? Ook dat kan via onderstaande knop!


Reserveer nu een plek

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte