Nieuws

Profiteren van video collaboration? Voor ieder platform hebben wij dé oplossing

05-10-2020 11:12

In de anderhalve-meter-samenleving van nu moéten de meeste mensen wel op afstand samenwerken. En eerlijk is eerlijk… de voordelen hebben zich het afgelopen halfjaar voor werkgevers en werknemers bewezen. Door online contact te houden met collega’s op afstand, te vergaderen via video en online in documenten (samen) te werken, is de productiviteit én continuïteit van heel veel organisaties gewaarborgd gebleven.

Wirwar aan (online) tools

De hoeveelheid online tools, applicaties en software is giga. Je kunt chatten, mailen, videobellen, online conferencen, noem maar op. Dankzij toepassingen als MS Teams, Google Duo en Hangouts, Webex, Facetime, WhatsApp en Zoom zijn individuen makkelijk en meestal (deels) gratis aan elkaar te koppelen. Natuurlijk zijn er wel verschillen in veelzijdigheid, gebruiksgemak en veiligheid tussen deze tools. Bovendien komen er ook steeds meer platformen bij én veranderen de mogelijkheden per platform constant. De wirwar wordt daardoor groter en de keuze voor het juiste platform lastiger.

Connectie maken met meeting rooms

Daarbij is er een sterk toenemende vraag naar online collaboration mogelijkheden waarbij niet alleen individuen aan elkaar gekoppeld worden, maar ook individuen aan ruimtes. Steeds meer organisaties oriënteren zich op het hybride kantoor. Het kantoor dat de naadloze en probleemloze samenwerking tussen kantoorwerkers en thuiswerkers faciliteert en waar thuiswerkers eenvoudig via video aansluiten bij een vergadering waarvan de andere deelnemers samen in een meeting room zitten. Ook hiervoor zijn inmiddels meerdere oplossingen voor, waarover wij je graag informeren.

Platform onafhankelijk advies

Wil jij jouw organisatie ook laten profiteren van alle voordelen die online collaboration biedt? Maar ben je door de enorme keus aan systemen en mogelijkheden het spoor bijster? Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je met al je vragen. We zijn merkonafhankelijk en kijken welk platform het best bij jouw organisatie past. Het feit dat wij als een van de zeer weinige leveranciers Microsoft Certified, Polycom Platinum Partner, Logitech partner, Barco partner en Cisco TelePresence Video Advanced Authorized Technology Partner zijn, zegt genoeg.

Wij weten waar we het over hebben en helpen ook graag jouw organisatie vooruit. Meer weten over online collaboration voor jouw organisatie?

Bel 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Wil je meer weten over een hybride werkomgeving in de post-corona samenleving? Laat je inspireren en op weg helpen met ons gratis whitepaper Het hybride kantoor. Download hem hieronder.

Whitepaper Het hybride kantoor

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte