Nieuws

Kijk ons Social Safety Signage webinar terug!

23-10-2020 16:07

Het nieuwe normaal. Hoe keer jij daar naar terug? Een vraag die zeker de grotere organisaties waar (heel) veel mensen komen, bezighoudt. Want hoe zorg je dat die grote groepen mensen zich daar veilig voelen? Voldoende afstand bewaren? Weten wat je van ze verwacht? En hoe informeer jij ze over de steeds veranderende regelgeving?

Onze Social Safety Signage oplossing combineert slimme digitale communicatiemogelijkheden met veelzijdige software en intelligente camerasystemen. De camera’s registreren alles wat er gebeurt en als de situatie dat vereist, wordt het gedrag van de mensen in jouw organisatie gestuurd door middel van digitale communicatie.

Wordt het te druk? Heeft iemand geen mondkapje op? Komt er iemand binnen met koorts? Is er te weinig afstand? Wil je weergeven welke werkplekken beschikbaar zijn en welke ruimtes te vol? Volautomatisch verschijnt de juiste informatie op de digitale displays, waarmee jij het gewenste gedrag stimuleert.

Alles-in-één-oplossing. Direct klaar.

Onze Social Safety Signage oplossing is de meest complete in de markt (onderzoek het gerust!). De software is gebruikersvriendelijk, het contentbeheer aantrekkelijk en het gemak waarmee je allerlei informatiebronnen koppelt, bijzonder. Het is daarnaast eenvoudig schaalbaar in omvang en mogelijkheden. Kortom: met Social Safety Signage van BIS|Econocom ben je pas echt klaar voor het nieuwe normaal.

Kijk ons webinar over Social Safety Signage wanneer het jou uitkomt

De afgelopen maanden gaven wij twee keer een webinar over dit onderwerp. Tijdens het webinar stond Bjørn Pieper, Chief Commercial Officer van NDS, uitgebreid stil bij de vier pijlers van Social Safety Signage: Inform, Prevent, Detect en React. In nog geen 30 minuten vertelde hij je alles wat je weten moet om te beoordelen of deze veelzijdige oplossing iets is voor jouw organisatie. Vul je gegevens hieronder in en dan ontvang je direct een e-mail met de link naar het webinar.


Vrijblijvend advies? Of wil je je bestaande digital signage oplossing uitbreiden met de Social Safety mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op. Je wordt een stuk wijzer en het verplicht je tot niets.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte