Nieuws

BIS|Econocom wint Cisco Collaboration Partner of the Year award

29-10-2020 10:56

Tijdens de virtuele Cisco Partner Awards is BIS|Econocom uitgeroepen tot Collaboration Partner of the Year 2020! De jaarlijks terugkerende Partner Awards zijn opgedeeld in diverse categorieën, waarbij BIS|Econocom de award heeft gewonnen in de categorie Technology Excellence; Collaboration. Cisco prijst BIS|Econocom als de partner die de meeste groei heeft laten zien op Collaboration vlak en zich positief heeft onderscheiden in de markt. Wij zijn trots op de winst en ervaren deze award ook als een bevestiging van onze strategische keuzes en ambities.

Bijzondere virtuele Award uitreiking

Ook voor Cisco was het bijzonder om dit jaar de Partner Awards uit te reiken, op een heel andere manier dan normaal. Normaliter organiseert de Collaboration specialist een feestelijke bijeenkomst als blijk van waardering naar partners en als dank voor de samenwerking en de gezamenlijke successen. Natuurlijk is het Cisco, als één van de grootste aanbieders van professionele video conference en collaboration oplossingen, op het lijf geschreven om een virtuele Award uitreiking succesvol neer te zetten. En aan alles was gedacht… Zo werden alle genodigden vooraf verrast met een fles champag-ne om direct na de opening zelf te openen en virtueel te proosten.

Waardering collaboration-implementatie Rijksmedewerkers

Het is geweldig om deze mooie waardering en erkenning te krijgen voor de videoconferencing en collaboratie oplossingen die wij bij veel van onze klanten implementeren. Een aansprekend voorbeeld is het Rijks Video Collaboration Platform (RVCP) dat wij samen met onze partner AVIT uitrollen bij de Rijksoverheid. Op deze centrale video infrastructuur hebben wij dit jaar in korte tijd meer dan 100.000 Rijksmedewerkers aangesloten en voorzien van de veelzijdige Cisco Webex collaboration software. Webex biedt hen krachtige mogelijkheden om effectief en veilig thuis te werken.

Krachtige combinatie met de AVIT groep

Bij de realisatie en uitrol van dit bijzondere project werken wij op een geweldige manier samen met de AVIT Groep, specialist op het gebied van netwerken voor een moeiteloze communicatie- en dataoverdracht. Wij betrekken hen graag bij de felicitaties en waardering die wij ontvangen. Leuk om op deze plek te melden is dat wij samen ook een zeer veelzijdige oplossing hebben ontwikkeld voor videoconsult in de gezondheidszorg. Gebaseerd op dezelfde technologie als die zich inmiddels ieder dag 10.000-en keren bewijst bij de Rijksoverheid.

Totaalplaatje: van interieurontwerp tot onderhoud

We zijn dankbaar om door Cisco Nederland als belangrijkste partner te worden gezien op dit gebied en trots op de mooie erkenning van de kennis en vaardigheden waarover onze specialisten beschikken om Cisco-oplossingen te adviseren, installeren en ondersteunen. Overigens kijken wij daarbij niet alleen naar videotechnologie, maar gaat het ons om het totaalplaatje voor onze klanten, waarmee wij hen een future proof werkomgeving bieden, van interieurontwerp tot preventief onderhoud.

Meer informatie over de oplossingen van Cisco?

Benieuwd hoe onze kennis van deze oplossingen kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte