Nieuws

Krachtige mogelijkheden van Webex die je nog niet kende (+ video)

02-11-2020 11:59

De behoefte om op afstand informatie te kunnen delen en bespreken én om realtime samen te werken in bestanden groeit al jaren, maar is het laatste half jaar explosief gestegen. Cisco biedt met Webex Teams en Webex Meetings alles wat je nodig hebt om effectief en super veilig online samen te werken en te videobellen met je collega’s. Inclusief een aantal hele slimme functionaliteiten die je waarschijnlijk nog niet kent. Wij maakten er een video over!
De Webex Assistent staat voor je klaar tijdens videomeetings

Vergaderen is nog nooit zo makkelijk geweest als met Webex Meetings. Als je de overlegruimte inkomt heeft de Assistent je afspraak al klaargezet en kun je direct beginnen. Zit je op een andere locatie? Dan vervaag je heel makkelijk je omgeving of kies je een aangepaste achtergrond. Live ondertiteling zorgt dat verstaanbaarheid geen probleem meer is en is gelijk als transcriptie na de vergadering beschikbaar. Worden er belangrijke notities of actiepunten besproken? Met spraakbesturing laat je de Webex Assistent deze meteen vastleggen. Aantekeningen maken en notulen versturen aan alle betrokkenen zijn verleden tijd.

Uitgebreide functies die jouw vergaderingen leuker en makkelijker maken

Natuurlijk is het met Cisco Webex ook mogelijk om via video je beeld te delen met de andere deelnemers. Zo ziet iedereen waar er over gesproken wordt. Maar je kunt net zo makkelijk de whiteboard functie gebruiken en live brainstormen. Ben je met veel deelnemers, zoals bij een online cursus of workshop, dan zijn de Breakout sessions ideaal! De organisator maakt subgroepjes die met elkaar kunnen samenwerken, terwijl alle functies beschikbaar blijven.

Je belt nu ook probleemloos met Microsoft Teams gebruikers

Niet kunnen bellen tussen verschillende platformen is een veelvoorkomend struikelblok. Onze nieuwe manier van werken vereist dat we remote face-to-face kunnen communiceren met wie, waar en wanneer we willen. Daarom hebben Cisco en Microsoft het sinds kort mogelijk gemaakt dat gebruikers tussen beide platforms kunnen communiceren, als Webex gebruiker bel je met de juiste licentie voortaan dus feilloos in op een Microsoft Teams meeting.

Expert on demand: verbind medewerkers in het veld met experts via Augmented Reality

Cisco brengt online collaboration naar het volgende niveau met een Augmented Reality headset. Door medewerkers op locatie te voorzien van deze headset kunnen zij handsfree experts live mee laten kijken via de ingebouwde camera. Op die manier kunnen experts op afstand aanwijzingen geven en worden problemen sneller en veiliger opgelost en onnodige kosten bespaard.

Kies ook voor Cisco Webex; de meest uitgebreide tool voor videovergaderingen, chatten tussen individuen en groepen, samenwerken aan bestanden en whiteboardfunctionaliteit.

Webinar digitaal samenwerken met Cisco Webex

Ben jij je aan het oriënteren op de juiste digitale samenwerkingsmogelijkheden voor jouw organisatie in de nieuwe realiteit? Zoek jij antwoorden op vragen op het gebied van toepassingsmogelijkheden, integratie, security etc.? Meld je aan en leer van de ervaringsdeskundigen én de professionals.


Ja, ik wil alles weten Ik meld me hier aan

Meer weten over online collaboration voor jouw organisatie? Vrijblijvend advies?

Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte