Nieuws

Logitech Room Solution; All-in-one MS Teams meeting room

02-11-2020 12:10

De spraakmakende, super handige Logitech Room Solution voor Microsoft Teams biedt alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen in een middelgrote ruimte. Met deze all-in-one set verander je in een handomdraai iedere omgeving in een MS Teams meeting room. Je Teams meeting worden vanaf kantoor net zo makkelijk als vanaf huis. Het werkt precies zoals je het gewend bent met je Teams app op je pc. Ideaal als er collega’s op de zaak en thuis werken.

Complete set, in één keer klaar

De complete set bestaat uit een camera, bedieningspaneel met geïntegreerde (Microsoft gecertificeerde) pc en een USB kabel van 10 meter. Met deze lengte ben je flexibel in waar je het bedieningspaneel plaatst. Is 10 meter toch onvoldoende? Dan is er ook een kabel van 25 meter beschikbaar. Heb je al een LCD scherm voor presentaties en vergaderingen? Dan sluit je deze set daar eenvoudig op aan. Heb je nog geen scherm? Bekijk dan de presentatieschermen in onze webshop. De Logitech Room Solutions kunnen op iedere scherm aangesloten worden.

Bedienen zonder ingewikkelde configuraties

De Logitech Tap, het bedieningspaneel, kan via USB op elke pc worden aangesloten. In tegenstelling tot traditionelere AV controllers die aangepaste programmatie en installatie vereisen, biedt de Logitech Tap een plug-en-play verbinding. Met het 10.1 inch touchscreen, bekabeling van professioneel niveau en meerdere bevestigingsaccessoires biedt de Logitech Tap een strak uiterlijk dat net zo aantrekkelijk is voor het oog als voor IT. Een meeting starten, ad hoc mensen uitnodigen, content delen van een extern apparaat en het volume regelen. Je doet het allemaal met één druk op de knop.

Bestel je Teams room vandaag nog; op voorraad en gratis verzonden

Wil je ook een eenvoudig te installeren all-in-one oplossingen om MS Teams meetings op kantoor net zo makkelijk te maken als thuis? Bestel dan de Logitech Room Solution voor Microsoft Teams direct in onze webshop.

Als je voor 13:00 uur bestelt, wordt het dezelfde werkdag verzonden. Je betaalt geen verzendkosten.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte